34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Marki-Zay Péter: Nem lep meg a miniszterelnök gyávasága

Dátum:

Megosztás:

Marki-Zay Péter a Facebook-on tett közzé posztot, amelyben bírálja a magyar miniszterelnököt..

 

„Módosította a Fidesz az országgyűlési törvényt, ami lehetővé teszi, hogy a plenáris üléseken Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója válaszoljon a Parlamentben az Orbán Viktornak feltett kérdésekre és interpellációkra.

Úgy tűnik, Orbán Viktor már semmilyen formában nem kíván a parlamenti demokráciákra jellemző játékszabályok szerint politizálni. Miután a kormánykritikus sajtó elé már hosszú évek óta nem mer kiállni, most megteremtette magának a lehetőséget arra is, hogy a Parlamentben is elbújhasson a kényes kérdések elől.

Nem lep meg a miniszterelnök ilyen fokú gyávasága,

hiszen már a kampányban sem mert kiállni vitázni, hiszen akkor nyilvánvalóvá vált volna mindenki számára, hogy mindaz, amit Orbán Viktor és Fidesz kommunikál, az egy tökéletesen felépített hazug propaganda, amely teljesen eltér a valóságtól.

A hamarosan megalakításra kerülő civilek pártjával mi azért is fogunk küzdeni, hogy minden politikus, legyen az ellenzéki vagy kormánypárti számon kérhető legyen!”

facebook, vadhajtasok

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...