34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Márki-Zay átvert mindenkit, lenyúlhatta a milliós kampánypénzeket

Dátum:

Megosztás:

Kész Zoltán azt írja, ha az elszámolás nem történik meg még ebben a hónapban, akkor lemond a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetőségi tagságáról.

Nyílt levelet tett közzé a Facebookon péntek reggel Kész Zoltán: a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetőségi tagja a kampánypénzekkel való elszámolást, pontosabban annak hiányát kéri számon Márki-Zay Péteren.

Kész azt írja, mélyen egyetértett Márki-Zay kampányának egyik legfontosabb mondanivalójával, mely szerint azért támadták az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltjét, mert az nem tűri a lopást.

“Éppen ezért, az MMM vezetőségi tagjaként attól teszem függővé vezetőségi tagságom fenntartását, hogy még ebben a hónapban rendesen elszámolsz a kampánypénzzel”

– folytatja nyílt levelét Kész, aki kifejti, hogy a szemében a rendes elszámolás azt jelenti, hogy fillérre pontosan megtudják, hogy mire költötte el az MMM a támogatók pénzét, illetve kiderül a nyilvánosság számára az is, hogy az adományozóktól a kampányra átutalt támogatásokból a megmaradt összeget milyen módon juttatja vissza az MMM az adományozókhoz.

Kész azt írja, ha nem arra a célra használják az adományokat, mint amire az adományozók azt adták, az lopás

– így például az is, ha pártot építenek az összegből.

Emlékezetes, hogy Márki-Zay néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy “létrehozzák a civilek pártját.” A pártalapítással kapcsolatos kérdésekre a Mindenki Magyarországa Mozgalom május végi tisztújításán tesznek pontot.

Az MMM hüledezéssel fogadta Márki-Zay bejelentését. Kész már akkor arról beszélt, nem híve annak, hogy a volt ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek most pártot kéne csinálnia. Azt mondta, van hely a palettán egy új párt, vagy szervezet számára, de azt nem Márki-Zay Péternek kell vezetnie, hiszen ő és az ellenzék is súlyos vereséget szenvedett a választáson. Lukácsi Katalin pedig kijelentette, hogy nem lép be ebbe a pártba. Magyar György, az MMM elnökségi és alapító tagja nem azért hozták létre a mozgalmat, hogy végül párt legyen, és nem fogják hagyni, hogy amortizálják, illetve azt sem hagyják, hogy a mozgalmat bárki kisajátítsa.

Kész posztja alá odakommentelt Márki-Zayné Vincze Felícia is. Arról írt, hogy Kész tudja Márki-Zay számát, így ezzel fel is hívhatta volna, vagy akár fel is vehetné a telefont, amikor a férje keresi. Kész válaszkommentjében arra hívta fel a figyelmet, hogy ő “pont egy hete” írt levelet Márki-Zaynak, aki azóta se válaszolt – ezért fordult a nyilvánossághoz. Ezt pedig, írja, épp MZP-től tanulta el.

mti, vadhajtasok

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Isten akkor küldi el hozzád a lelki társadat, amikor készen állsz igazán szeretni, nem akkor, amikor te akarod

Isten nem küldi el hozzád a lelki társadat, amíg a szíved valóban készen nem áll a találkozásra. Szeretünk hinni...

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...