11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeHírekFőhírekMárcius 28-i hatállyal Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter visszavonta Porkoláb Imre dandártábornok, védelmi...

Március 28-i hatállyal Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter visszavonta Porkoláb Imre dandártábornok, védelmi innovációért felelős miniszteri biztosi kinevezését.

Porkoláb tábornok Biró Marcell nemzetbiztonsági főtanácsadó közvetlen munkatársaként, vezető beosztásban folytatja munkáját.

A katonai innovációért felelős minisztériumi feladatokat a Honvédelmi Miniszter irányítása alatt álló Védelmi Innovációs Kutatóintézet látja el továbbra is. Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter március 15-e alkalmából a Szolgálati Érdemjel Babérkoszorúval Ékesített Arany fokozatának adományozásával ismerte el Porkoláb Imre eddigi munkáját, aki jelentősen hozzájárult a magyar védelmi innováció és a hazai védelmi ipar elmúlt két évben elért eredményeihez.

(A Honvédelmi Minisztérium közleménye)

Kép: Ludovika.hu;
Cikk: Honvédelmi Minisztérium;

#hm#elismerés#kinevezés#SzolgálatiérdemjelBabérkoszorúvalÉkesítettAranyfokozat#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem