14.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Maradt tét, még továbbjuthat a magyar válogatott

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bőven ma­radt tétje a ma­gyar lab­da­rúgó-vá­lo­ga­tott ma­ra­dék két mér­kő­zé­sé­nek a Nem­ze­tek Li­gá­já­ban.

Habár a magyar válogatott az októberi, észtországi 3-3-as döntetlennelelvesztette esélyét a csoportelsőségre a Nemzetek Ligája C osztályában, de még így is maradt esélye a rájátszásba jutásra.

Ha ugyanis egy csoportgyőztes – esetünkben jó eséllyel Finnország – a márciusban kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkön kijut az Eb-re, akkor az adott liga legjobb helyezettje kap helyet a pótselejtezőben. Ez pedig Magyarország is lehet, hiszen az észtek és a finnek legyőzésével, tíz ponttal zárna együttesünk.

Sajnos azonban nincs teljesen a saját kezünkben a sorsunk. A második helyünkhöz az is kell, hogy Görögország a maradék két mérkőzésén ne szerezzen három pontnál többet.

Maradt tét, még továbbjuthat a magyar válogatott
Kovács István (pirosban) és társai csütörtök este Észtország ellen folytatják
Fotó: Szabolcs László

A ma esti, észtek elleni találkozónak további tétje a kiesés elkerülése. Tudniillik a C liga három csoportutolsója és a legrosszabb harmadik helyezettje a D ligába hullik vissza. Ha például Észtország ma este meglepetést okoz Budapesten, és legyőzi a magyar csapatot, akkor az utolsó helyre kerülünk a csoportban.

Marco Rossi szövetségi kapitány elmondta, az észtek és a finnek ellen is a győzelem a cél.

“Szeretnénk jobb eredményt elérni, mint a tallinni mérkőzésen, erre és a finnek elleni találkozóra is egyértelműen a három pont megszerzését tűztük ki célul. Szeretnénk minél előbb végezni a csoportban, de ennél is fontosabb, hogy visszanyerjük a szurkolók bizalmát, ehhez két győzelem segíthetne hozzá bennünket.”

Csoportunkat Finnország vezeti 12 ponttal. Görögország hat, Magyarország négy, Észtország egy ponttal áll.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Breaking! Amerika kimutatta a “foga fehérjét”! Konkrétan beavatkozik az orosz-ukrán háborúba, csapatokat küld Ukrajnába!.. – Szólj hozzá!

Terv a tervekhez: A katonai alakultok, amerikai speciális egységek (nem kis számban) az Egyesült Államok újra megnyitott nagykövetségét...

Nyár közepére akár a 800 forintot is elérheti a kenyér ára

Brutális drágulás várható, miután a gabora ára megduplázott az ukrán-orosz háború miatt. Az orosz-ukrán háború miatt jelenleg 15-20 millió...

Zelenszkij olyan utasítást adott ki a világnak, amit eddig még senki nem mert megtenni! Az USA és az EU foglalja le minden olyan országnak...

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy globális tervet szorgalmaz az országa háború utáni újjáépítésének támogatására. Továbbá arra kérte a nemzetközi...

Tóth Gabi szerint az anyukák nyolcvan százaléka nyomkodja a telefonját.. – Szólj hozzá!

Tóth Gabi szerint játszótéri anyukák többsége nem figyel a gyerekére Tóth Gabi elszomorodva tapasztalja, hogy a játszótéren a szülők...