7.7 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Már ötmillióan látták a gyerekorvos videóját: így kell megnyugtatni a síró újszülöttet.

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: Youtube

Dr.Rober Hamilton végtelenül egyszerű módszere másodpercek alatt megnyugtatja a csillapíthatatlanul síró kisbabákat.

Hamilton doktor gyerekorvosként harminc éve ad tanácsokat a szülőknek, gyógyítja legkisebb betegeit az újszülötteket és a már nagyobb gyerekeket. A beteg apróságokat nagyon sokszor sírva hozzák el a szülők, olyankor aztán sír az anyuka is, bömböl a csecsemő is a rendelőben  – ember illetve orvos legyen a talpán, aki ilyenkor ura a helyzetnek. Ráadásul egy síró kisbabát roppant nehéz megvizsgálni.

Hamilton ezért sokéves praxisa alatt kifejlesztett egy technikát, amellyel másodpercek leforgása alatt képes megnyugtatni a síró kisbabát. A technika rém egyszerű és biztonságos. Az orvos a csecsemő karját a mellkas előtt keresztezi, összefogja, majd két ujjával megtámasztja a baba fejét és az öklére helyezi.

így kell megnyugtatni a síró újszülöttet
A fogás, amitől másodpercek alatt abbamarad a sírás (Fotó: Youtube)

Másik kezével biztonságos fogja meg a baba fenekét, és így tartva a gyereket jobbra-balra forgatja, a fenekét emelgeti, mozgatja. Volt sírás, nincs sírás. A lényeg, hogy a mozdulatok mindig finomak legyenek és mindenképpen biztonságosan tartsuk, ringassuk az újszülöttet.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A foci VB eseményei.. – videók

Ma a franciák a lengyelekkel játszanak, 16.00 órakor, és 20.00 órakor Anglia Szenegállal.. Kivonatosan, itt tudod megnézni ami volt,...

Tiltakozást szervez a MOK az egészségügy átalakítása miatt: „Nincsen benne gyakorlatilag olyan intézkedés, ami ne adna lehetőséget a visszaélésre”..

Tiltakozó akciót tervez a Magyar Orvosi Kamara (MOK), miután a kormány nem vette figyelembe a javaslataikat, melyeket az...

Eltűnt két gyermek és egy fiatal lány!

Mindhármukat rendőreink jelenleg is keresik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/581/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen...

27 milliárd dollárra perlik a hatóságokat a texasi iskolai lövöldözés áldozatainak hozzátartozói

Texasban 27 milliárd dollár (mintegy 11 ezer milliárd forint) kártérítésre tartanak igényt a 21 ember életét követelő májusi...