6.5 C
Budapest
2023. február. 2. csütörtök

Már napok óta halott lehetett: a szomszédok találtak rá az elhunyt nyíregyházi férfira – Ez okozhatta a halálát!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A szomszédok azt gondolták, a régóta betegeskedő férfi egyszerűen elment otthonról.

Tragikus körülmények között, az ágyában találták meg egy egyedül élő férfi holttestét Nyíregyházán; a rendőrség jelentése szerint az idős személy már napok óta halott volt.

A szomszédok nem keresték, mert azt hitték, nincs otthon, ám végül az ajtajánál folyamatosan gyűlő ebédadagokra és a zsúfolt postaládára kapták fel a fejüket.

„Akivel beszélgettünk, mindenki azt mondta, hogy neki, amikor megkapta az ebédet, az volt az első, hogy bevitte és megebédelt. Szombaton-vasárnap már láttuk, hogy nem vitte be. Este a párom kérdezte tőlem, tudunk-e vagy tudok-e valamit, hogy mi történt, mert itt áll egy ügyeletes meg egy rendőrautó” – nyilatkozta a Tényeknek egy helyi asszony.

A szomszédság először a polgárőrséget értesítette a gyanús körülményekről, ám mivel ők nem léphettek be engedély nélkül a férfi telkére, a rendőrség segítségét kérték.

„Kinyitották a kaput, majd az ajtón az üveget betörték. Bevilágítottak lámpával és belül volt a kulcs. Amikor bementek, akkor találták holtan az ágyán” – mesélte a történteket a Sóstói Polgárőr Egyesület szolgálatvezetője, Béres Béla.

Az egyedül élő férfit többen is ismerték a környéken, ezért tudták, hogy sokat betegeskedik, de arra senki sem gondolt, hogy meghalt.

Itt látható a Tények riportja a szomorú esetről!

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Tények

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Döntött a kormány, módosította az adósságrendezés szabályait

Több, a családi csődvédelem szempontjából meghatározó törvényt is felülírt a kormány legfrissebb határozatával, amelyben átírták az adósságrendezés szabályait.   Rendeletben...

HRW: Ukrajna a nemzetközi jog által tiltott aknákat vetett be Izjumnál – írja az euronews.com

Nemzetközi jog által tiltott aknákat használ Ukrajna - állítja a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet. A tiltott...

Hatvan házkutatás – Újabb orvosok és cégvezetők kerültek rendőrkézre

A gyógyászati segédeszközös csalási ügyben 250 rendőr csapott le 6 orvosra, 8 cégvezetőre és 3 alkalmazottra. Újabb 17 embert...

Időjárás! .. Holnap jön a havazás, és aztán olyan lehűlés, amely nem engedi elolvadni a havat – videó

Nagy esély van arra, hogy hosszú, kemény tél áll előttünk.. Napos idő várható február 2-án, a hagyomány szerint pedig...