2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

Már majdnem 3 éve történt a szörnyű gyilkosság, amikor egy postásautó száguldozott a falu poros utcáján, és halálra gázolt egy másfél éves gyermeket..

Dátum:

Megosztás:

Az apja végignézte, ahogy a postás halálra gázolja a másfél éves Jánoskát – „Álmomban újraélem a kisfiam haláltusáját”

János összeomlott, fia temetésére képtelen volt elmenni. Azóta viszont gyakran kijár a sírjához

János összeomlott, fia temetésére képtelen volt elmenni. Azóta viszont gyakran kijár a sírjához

Már csaknem három év telt el a szörnyű tragédia óta, de Orsós János máig képtelen feldolgozni a másfél éves kisfia szörnyű halálát. Jánoskát egy postásautó gázolta halálra a házuk előtt, a fájdalomtól az édesapja pedig még a temetésére is képtelen volt elmenni.
A sofőr mellett a gyászoló férfit is felelősségre vonták, a közelgő ítélethirdetés pedig Damoklész kardjaként lebeg a feje felett.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

– A búcsúztatásra sem tudtam elmenni, annyira összeomlottam. A gyermek édesanyjával azóta külön váltak az útjaink. Az új párommal kis túlzással lépésről lépésre közelítjük meg a temetőt. Amikor először kimentem a sírhoz, összezuhanva zokogtam. Lelkileg még mindig nagyon rosszul vagyok. Járok orvoshoz is, pszichiáter segít feldolgozni a tragédiát. Elaludni is csak gyógyszerrel tudok. Még a mai napig elsírom magam, ha meglátok egy hasonló gyermeket. Olyankor elfog a remegés. Sok idő eltelt azóta, de még mindig nagyon sokszor felriadok éjszaka, amikor álmomban újraélem a kisfiam haláltusáját – mesélte a könnyeivel küszködve a Vasárnapi Blikknek János.

Jánoska a nyitva hagyott kiskapun futott édesapja után, amikor a sofőr beletaposott a gázba / Fotó: RTL KlubJánoska a nyitva hagyott kiskapun futott édesapja után, amikor a sofőr beletaposott a gázba / Fotó: RTL Klub

2018 októberében Somogy megyei település, Kisberény egyik zsákutcájába hozott levelet a kézbesítő. A családfő odasétált a kocsi túloldalára, és a vezetői oldalon lévő ablakon átvette a küldeményt. A kiskapu nyitva maradt, az udvarban játszadozó kisfiú pedig a másodperc törtrésze alatt az édesapja után szaladt. Épp a kocsi előtt haladt, amikor annak sofőrje hirtelen a gázra taposott. Jánoskán áthajtott a postásautó, a gyerek a szülei karjaiban halt meg. A tragédiát a család házára felszerelt kamera végig rögzítette, így egészen pontosan rekonstruálni lehetett a végzetes pillanatokat. Erre hónapokkal később egy helyszíni bizonyítási kísérlet során sort is kerítettek. Az édesapának ekkor újra el kellett játszania a fia halálát.

– Már jó pár tárgyaláson túl vagyunk, sokszor találkoztam a postással, de egyszer sem kért bocsánatot tőlem. Még csak hozzám sem szólt, sőt, többször még jókat nevetgélt. Ez nagyon rosszul esik. Legutóbbi alkalommal megkérdeztem tőle, hogy a lelkiismeretével hogy tud elszámolni, de válaszra sem méltatott – fakadt ki a 63 éves férfi.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A szakértő megállapította: a sofőrnek kellett volna látnia a gyereket, az apjának pedig gondoskodnia kellett volna arról, hogy a fia ne tudjon kiszökni. Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a postásra és Jánosra is.

Így segíthet a családon

Nem elég, hogy a tragédia óta Jánosnak a bíróságra kell járnia, még az állását is elveszítette. Aki támogatná a családot, az alábbi számlaszámon megteheti: OTP 11773432-90257043, Név: Orsós János

blikk nyomán,

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...