Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Már hetekkel korábban megtervezte a gyilkosságot a dunakeszi családirtó: Melinda rettegett a...

Már hetekkel korábban megtervezte a gyilkosságot a dunakeszi családirtó: Melinda rettegett a volt párjától..

0
A vérfürdő helyszínén, a családi háznál rengeteg virág és mécses van, egy kisautót is hoztak a gyerek emlékére /Fotó: Pozsonyi Zita

Dunakeszi – Hetekkel előbb eltervezte, hogy megöli volt párját és közös, hétéves kisfiukat B. Zoltán.

Ezért a szigetszentmiklósi férfi egy fegyvert vásárolt, majd közölte egykori szerelmével: előbb vagy utóbb végez velük. A megrémült édesanya, Melinda már annyira félt Zoltántól, hogy nemrégiben a hatósághoz fordult távoltartást kérni, sőt, egy ügyvédet is felkeresett. Sajnos, hiába minden óvintézkedés, a férfi vasárnap este Dunakeszin a nyílt utcán lelőtte az anyósát, Melindát és a kisfiukat is. A vérengzés után bement Melinda anyjának a házába, majd sörétes vadászfegyverét maga ellen fordította.

Melinda ismerőseit letaglózta a gyász, de a dühüket sem tudják fékezni. Nemcsak Zoltánra haragszanak, hanem a rendszerre is, amely semmit nem tett egy édesanya és gyermeke védelmében.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

– Melinda csodálatos ember és édesanya volt! Azt hittük, minden rendbe jön, amikor rengeteg megaláztatás után végre megszabadult Zoltántól. De az a nyomorult ezután is állandóan zaklatta és fenyegette őket. Nem tudta megemészteni, hogy Lindának új kapcsolata lett. Melinda annyira rettegett már, hogy a gyönyörű házát is otthagyta és az anyukájához költözött. Ott ugyanis olyan riasztórendszer van, ami nyomban a rendőrséget értesíti – mondta a meggyilkolt édesanya ismerőse.

 

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Melindát nagyon szerették munkahelyén is, a halála óta az asztalán gyertya ég. Munkatársai annyit elárultak, hogy az édesanya nekik is többször panaszkodott volt párjára.

Exit mobile version
Megszakítás