21.6 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Már gyerekként egymásba szerettek: vőlegénye tartja a lelket Szilágyi Liliánában..

Dátum:

Megosztás:

Már gyerekként egymásba szerettek

Szilágyi Liliána hálás vőlegénynek, Zsombornak, aki a legnehezebb időkben is mellette volt/ Fotó: Pozsonyi Zita

Szilágyi Liliána hálás vőlegénynek, Zsombornak, aki a legnehezebb időkben is mellette volt/ Fotó: Pozsonyi Zita

Budapest – A legnehezebb időszakokban is számíthatott a szerelmére, immár a vőlegényére Szilágyi Liliána.
Az Eb- ezüstérmes úszónő, aki nemrég vallotta be, hogy édesapja, a korábbi olimpikon, ügyvéd Szilágyi Zoltán gyerekkora óta bántalmazta őt testileg, lelkileg és szexuálisan is, mára láthatóan megtalálta a boldogságot kedvese, Lengyel Zsombor oldalán, akivel együtt érkeztek meg az M4 Sport – Az év sportolója Gálára is.A 25 esztendős sportoló bő egy héttel ezelőtt D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában elhangzott megrendítő vallomásával sokkolta az országot. Arról beszélt, hogy édesapja rettegésben tartotta, a 2016-os Eb előtt például fojtogatta is. A rá irányuló figyelem ellenére nem bújt el a világ elől, a csütörtök este a Nemzeti Színházban rendezett gálán mosolyogva jelent meg párja mellett a vörös szőnyegen.

Legfrissebb életmódhírek, itt!

Szilágyi Liliána párjával, Zsomborral érkezett Az Év Sportolója Gálára /Fotó: Fuszek GáborSzilágyi Liliána párjával, Zsomborral érkezett Az Év Sportolója Gálára /Fotó: Fuszek Gábor

Az ifjúsági olimpiai bajnok úszónő és vőlegénye nemrég a Hír TV Magánterület című műsorában már beszéltek kapcsolatuk különleges történetéről.

Liliána és Zsombor gyermekként találkoztak először egyúszóedzésen. A férfi szerint nagyjából 13 éves lehetett.

– Eljött az első edzés, akkor jóval hosszabb, derékig érő haja volt. Nekem ott akkor kiderült, hogy ez a gyengém, és igazából minden, ami Lilu volt – emlékezett vissza első találkozásukra Zsombor.

Az úszónő édesapja miatt azonban csak kevés időt tölthettek együtt – a háttérben zajló családi drámától igyekezett megkímélni Zsombort, arról ő is csak később szerzett tudomást. Pedig az úszónő is fülig szerelmes volt…

Legfrissebb életmódhírek, itt!

– Nagyjából azon a napon el is kezdtem vezetni egy naplót arról, hogy én mennyire szerelmes vagyok Zsomborba. Pár évvel később odaadtam ajándékként, és tényleg minden egyes oldalon ott volt egy szívecske Zsombor nevével – mesélte mosolyogva az úszónő.

Bár valódi kapcsolat csak hosszú évekkel később tudott kialakulni köztük, ez az időszak is megerősítette a köteléküket. Zsombor igazi támasza lett Liliánának, s ma már elválaszthatatlanok.

– Zsombor kitartott mellettem úgy is, hogy nem tudta, miért viselkedem vele néha furcsán. Előfordult olyan is, hogy este felhívott és gitározott nekem a telefonba, hogy el tudjak aludni. Nekem ez mindvégig hihetetlenül sokat jelentett

– árulta el Liliána.

Együtt jógáznak

Szilágyinak a meditáció és a jóga rengeteget segített a nehézségek feldolgozásában, hamarosan oktatói képesítést is szerez belőle. Párjával is megszerettette ezt a mozgásformát.

– Van, hogy együtt jógázunk, de sajnos nem eleget, pedig tudom, hogy jót tenne nekem is. Inkább légzőgyakorlatokat csinálunk együtt – árulta el Zsombor.

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orosz rulett, ukrán módra..

Olyat kér az ukrán elnök az EU-tól, amire még nem volt példa a történelemben, és ha az EU...

Mától még jobban kell vigyázniuk az autósoknak! Sebességellenőrzés lesz országosan!

Mostantól egy hétig fokozottan ellenőrzik a megengedett legnagyobb sebesség betartását Magyarország közútjain. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022....

Meghalt egy motoros, miután egy őzzel és autóval is ütközött

Meghalt egy motoros vasárnap este a 38-as számú főúton, Nyírtelek közelében történt balesetben, amikor egy őzzel, majd egy...

Újabb szigorítás a Mol-kutakon

Aki sokat közlekedik, mostantól bajba kerülhet. Ahogy rosszul járnak a kis robogóval közlekedők is. Mint arról médiánk is beszámolt,...
facebook