-1.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Már a pihenés sem szent! Kivégezték őket, mert elaludtak egy értekezleten

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Észak-Ko­re­á­ban tény­leg bármi meg­tör­tén­het! Nem elég, hogy unal­mas, még ha­lálra is ítél­nek, ha el­al­szol az ér­te­kez­le­ten. Két férfi így ke­rült a ki­vég­ző­osz­tag elé.

Most egy korábbi mezőgazdasági miniszternek és az oktatási tárca egyik munkatársának kellett meghalnia, mert

elaludtak egy Kim Dzsong Un vezette értekezleten.

A kivégzést maga az észak-koreai diktátor parancsára hajtották végre augusztusban a főváros, Phenjan egyik katonai akadémiáján.

Már a pihenés sem szent! Kivégezték őket, mert elaludtak egy értekezleten

Az oktatási minisztériumban dolgozó férfi ellen egyébként nem csak az értekezlet közbeni szieszta volt a vád. Persze ezzel hívta fel magára vezetője figyelmét…

Azzal hívta ki Kim haragját, hogy elbóbiskolt egy értekezleten, amelyet az észak-koreai vezető elnökletével tartottak. A helyszínen elfogták, majd az állambiztonsági minisztérium alaposan kifaggatta.

A vizsgálat során más vádpontokban, például korrupció miatt is bűnösnek találták. Ezt követően végezték ki” – írta róla a Dzsungang Ilbo dél-koreai lap.

Kim Dzsong Unra egyébként jellemző az ilyen bosszú. 2011-es hatalomátvétele óta már több katonai és politikai vezetőt is kivégeztetett, köztük saját nagynénje férjét, Dzsang Szong Teket is. Neki azért kellett meghalnia 2013-ban, mert a diktátor úgy gondolta, hogy összeesküdött az államhatalom megdöntésére – írja az MTI.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...