23.3 C
Budapest
2022. július. 5. kedd

Már 2,5 éves Jaxon, az agy nélkül született kisfiú

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Valóságos csoda hogy él. Az orvosok csak perceket jósoltak neki, mára más mosolyog, és pár szót beszélni is tud.

Az orvosok egy percet sem jósoltak Jaxonnak, mikor kiderült, hogy az enkefalopátia (kb. agysorvadás) rendkívül ritka és veszélyes típusával született.

Az apa az ultrahangos felvétel, a sokadik átvirrasztott éjjel után Istenre bízta a döntést. Elmondása szerint hallott egy hangot, amely azt mondta nekik, hogy hagyják megszületni a babát, mert nem lesz semmi baja.

“Amikor először megtudtuk, hogy problémák vannak Jaxszel, választanunk kellett: vagy kihordom a magzatot, vagy pedig vállalom az abortuszt. Azt viszont egyik orvos sem tudta pontosan megmondani, hogy milyen rendellenességről van szó. Két kérdést tettünk fel a kórházban: az egyik az volt, hogy Jaxonnak lesznek-e fájdalmai, illetve hogy veszélyes lesz-e a szülés. Mivel minkét kérdésre nemleges választ kaptunk, meg sem fordult a fejünkben az abortusz lehetősége. Igen, keresztények vagyunk, és a hitünk döntő szerepet vállalt Jaxon életében is…”

– mondták a szülők.

A kisfiúnak nem fejlődött ki az agya egy része és folyadék gyűlt fel az agyüregében is. Az orvosok nem bíztak az életben maradásában.

Jaxon a normális agy 20%-ával rendelkezik és a koponyája egy része is hiányzik. Az édesapa elmondta, hogy: “Vannak napok, amikor megszakad a szívünk, ahogy végig kell néznünk, hogy milyen megpróbáltatásokon kell keresztül mennie, de ahogy reagál ránk, az egészen elképesztő”.

Jaxon mosolygós, és már ki tudja mondani, hogy apa, anya, szeretlek és kedvenc játékait is felismeri – írta a Daily Mail.

VIDEÓ: a kisfiúról

 

forrás: Szeretlekmagyarország

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Lajcsi állítja: tízmillióval rövidítette meg MC Hawer – A „Mikor a vodka a fejembe száll” című dal miatt áll a bál

Ki ne ismerné a kétezres évek egyik legnagyobb slágerét, a Mikor a vodka a fejembe száll című nótát......

Hamarosan otthon hagyhatod a forgalmit és a jogosítványodat

A rendőr most még mérlegelhet ha otthon hagyod a menetokmányaidat és ha a bírság mellett dönt, öttől ötvenezer...

Egy 92 éves férfit kidobnak a bankból, de egy rendőr kézen fogva kíséri vissza – videó

Amikor egy idősebb férfit elutasítottak a bankban, feldúlt volt, és nem tudta, hogy mitévő legyen. Nem sokkal később...

Elhunyt Járosi Tamás, a Malackrumpli tulajdonosa.. 47 éves volt.. Isten nyugosztalja!

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Balaton Gasztroforradalmára, Jánosi Tamás.. A Malackrumpli Bisztró 2013 nyarán nyitott meg a Biobalaton termelői piac...
facebook