12.7 C
Budapest
2023. október. 3. kedd

Már 200 kilónyi ötforintos gyűlt össze Bayer Zsoltnak, amivel Hadházyt kifizeti

Dátum:

Megosztás:

Tömegesen érkeznek sz EchoTV, a Karc FM és a Magyar Idők szerkesztőségébe a nézők, hogy összegyűjtsék Bayer Zsoltnak azokat az ötforintosokat, amelyeket Hadházy Ákos részére gyűjt.

A publicista ugyanis így fogja kifizetni az országgyűlési képviselő részére az összeget, amelyet a bíróság kártérítésként neki ítélt.

Az ítélet meghozatala óta szinte félóránként érkeznek a nézők az Echo TV székházába, hogy segítsék az ötforintosok felhalmozását. Egy férfi például mintegy 30 ezer forintnyi apróval járult hozzá az ügyhöz.

A múlt héten hallottuk a hírt és úgy gondoltuk, hogy egy ilyen méltatlan bírósági ítélettel szemben az a legkevesebb, hogyha segítünk Zsoltnak és így döntöttünk egy páran, hogy segítünk és én elhoztam”

– mondta.

A publicista számítása szerint több mint 250 kiló ötforintost kell összeszednie, hogy teljesítse ígéretét. Úgy becsüli, hogy ebből eddig mintegy 200 össze is gyűlt.

Bayer Zsolt szerint az egész esetben a legdöbbenetesebb, hogy milyen sokan mozdultak meg, hogy segítsék a gyűjtést. Az ítélet hallatán nem csak az Echo TV nézői, hanem a Karc FM hallgatói és a Magyar Idők olvasói is temérdek mennyiségű ötforintos halmoztak fel.

Bayer Zsolt úgy fogalmazott: szinte nem tud már hová menni anélkül, hogy valaki ne segítené ki néhány ötforintossal.

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Még a hónapban megszűnik egy népszerű dohánytermék

2023. október 23-tól Magyarországon is alkalmazni kezdik azt az uniós irányelvet, ami megtiltja a természetes dohányízt ízesítéssel elfedő...

Súlyos baleset, mindkét oldalon lezárták az M5-öst – videó

Összeütközött egy kamion és egy személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán hajnalban, a 91-es kilométernél lévő...

Megvan, pontosan mennyivel emelkedik a nyugdíj január 1-jétől

Varga Mihály pénzügyminiszter közölte az idősek világnapjához kapcsolva. Februárban pedig jön a 13. havi ellátás. Az idősek világnapján jelent...