-1.1 C
Budapest
2023. február. 8. szerda

Mániákusan követed az exedet a Facebookon? Megmutatjuk, mit jelent!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Sza­kí­tot­ta­tok, de va­la­hogy nem aka­ró­dzik tö­rölni az exe­det a Fa­ce­boo­kon? Sőt, va­la­hogy min­dig oda­té­vedsz a profil­jára, és csek­ko­lod, hogy mi van vele? Sze­rin­ted mire utal­hat mindez?

Megértjük, hogy lépést akarsz tartani az életével, hiszen nem is olyan régen még összetartoztatok. Viszont nem jó, ha mélyen hat rád, amit korábbi kedvesed profilján látsz! Ne hagyd, hogy magukkal ragadjanak az érzelmek! Rossz úton jársz, ha attól érzed jó magad, hogy volt párod újabban nem látszik túl boldognak, és mintha nyúzottabb lenne mint korábban.

2015-10-04_130707

Fotó: Pinterest

Persze, nem szép dolog örülni más szomorúságának, de elismerjük, hogy ha csúnya vége lett a kapcsolatnak, adhat némi elégtételt az ex boldogtalansága. Még akkor is, ha a valóságban egészen más miatt bánkódik. Ám a profiljába kukucskálni sem tanácsos túl gyakran. Az ex profiljának mániákus követésével viszont kimondottan ártasz magadnak és csak srófolod a lelked, teljesen potyára! Az úgysem derül ki, hogy ő mit érez valójában, teljesen fölöslegesen áltatod magad azzal, hogy számára te voltál a legjobb társ.Ne is bizonygasd önmagadnak, hogy nélküled alig éli túl a mindennapokat!

2015-10-04_130943

Fotó: Pinterest

Már csak azért is jobb, ha távol tartod magad Facebook-jától, mert az exed utáni kémkedés saját szenvedéseidet hosszabbítja meg. Sokkal jobb lenne, ha inkább a magad boldogságával foglalkoznál, és igyekeznél mihamarabb túljutni a szakításon. Persze, ha egyébként baráti viszonyban maradtatok, nem kell sértődötten törölni egymást, nyugodtan kapcsolatban maradhattok, de kémkedni akkor sem célszerű.

Ha viszont bántalmazó, vagy bármilyen szinten lelket mérgező kapcsolatból „szabadultál”, ne tarts fenn semmilyen kapcsolatot volt pároddal.

Semmi szükség rá, hogy tovább ártson neked!

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Mindkét lábát amputálni kellett az olimpiai bajnoknak

Mindkét lábát amputálni kellett a korábbi orosz műkorcsolyázó Roman Kosztomarovnak, aki 2006-ban jégtáncban téli olimpiai aranyérmet szerzett. A többszörös...

Nagyon rossz irány: az ukránok orosz területek célbavételét emlegetik, az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak

A Mandiner is megírta: az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak. „Az orosz félnek nem áll szándékában eltűrni az amerikai nagykövetség...

Az EP-jelentéstevője szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt

Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti politikus szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt. Szerinte a magyar...

Megtalálták az elveszett várost az óceán mélyén – videó

A Közép-atlanti gerinctől nyugatra, az óceán mélyén tornyok csipkézett tája emelkedik ki a homályból. Krémszínű falaik és oszlopaik kísérteties...