16 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeSzabadidőBulvárMajka most már nem bírta ki, visszavágott a neki beszóló Lakatos Márknak:...

Majka most már nem bírta ki, visszavágott a neki beszóló Lakatos Márknak: „Remélem, most már megvilágosodtál”

Lakatos Márk mostanában többször mond véleményt a kulturális térben elhelyezkedő produkciókról és az azokat készítő emberekről.

Így volt ez Majka és Pápai Joci Barokk című közös számával is, ami nagyon nem tetszett neki. Majoros azonban most nem hagyta szó nélkül a stylist beszólását.

Ahogy arról korábban már a Blikk is beszámolt, Lakatos Márk legújabb TikTok-videójában Majkát és Pápai Jocit találta be, akik egy Barokk című közös dalt hoztak össze nemrégiben. A stylist elmondása szerint a barokk a kedvenc művészettörténeti korszaka, így nagyon kíváncsi volt a számra, azonban abban nem fedezett fel semmit, ami a barokkhoz köthető.

Erről Te sem maradhatsz le!

Majka már nem először került Lakatos Márk célkeresztjébe, de az ózdi hős mindeddig csöndben maradt, most azonban úgy tűnik, hogy a stylist elrúgta nála a pöttyöst, hiszen a rapper egy hosszú üzenetben reagált a Facebookon Márk Barokk-kritikájára.

Kedves Lakatos Márk! Bár sosem akartam, de nem először kerülök a videóid tartalmába. Eddig nem reagáltam rá, mivel vagyok annyira nagylelkű, hogy a sikereimen osztozom azzal, akivel csak lehet, de most kénytelen vagyok válaszolni az általad feltett kérdésre” – kezdte nyílt levelét Majka.

Szóval hogy miért is Barokk a szám címe??? Mikor meghallgattam a dalt, veled ellentétben nekem eszembe sem jutott ezt megkérdezni József Sebastian Pápaitól, mivel a művészet pont attól szép, hogy azt csinálunk benne, amit csak akarunk. Neked magyarázzam? Rengeteg oka lehet… Lehet, hogy épp Győrben egy barokk stílusú épület előtt állt, mikor megszületett a fejeben az alapötlet. Lehet, valami klasszikus rádiócsatornán Vivaldit hallgatva világosodott meg, de az is lehet, hogy a demóanyagot mikor feljátszotta, és elküldte hangszerelésre Szabózének, akkor azt gondolta, hogy ez a szám milyen BARO, ezért ezt akarta munkacímnek adni, és a végén véletlenül még odanyomott két KK-t a billentyűzeten, mikor a kávéjáért nyúlt. Aztán ez annyira megtetszett neki, hogy így maradt ( azt hiszem, a legnagyobb sansz az utolsóra van). És ez nem vicc…” – magyarázta meg Márknak, hogy miért nem lett a Barokk „barokkos”.

Erről Te sem maradhatsz le!

Ezután Majka így folytatta:

„A tisztesség kedvéért elküldök neked egy-két dalcímet azokból a hanganyagokból, amiket még a telefonon őrzök, mert nem adtuk ki.

1. ijááá (semmi köze a nyilakhoz)

2. feka tomi (Tomi nem feka)

3. Dark Rúúm (itt azt se tudom, hogy a szobára vagy az italra gondoltam)

4. szép napot köcsög (ez magáért beszél)

5. phariit sooort (ezt megmagyarázni sem tudom)

A 3. nagylemezen például van egy szám, aminek Sztivi lett a címe, pedig nincs benne sem Stevie Wonder, sem Steve Jobs, sem Steve Irwin, sem Steven Seagal…” – mutatta be a stylistnak a munkacímek világát Majoros.

Szóval a fentiek ismeretében kérlek, ne csodálkozz azon, ha a dal címének semmi köze ahhoz, amit látsz vagy hallasz. Mi máshogy értelmezzük a művészetet. Legyen ez a mi kiváltságunk. Egyébként mi mindenkivel befogadók vagyunk, ezért arra sem kérdezünk rá, hogy miért visel egy férfi magas sarkú női cipőt, lilára festett hajjal, ridiküllel, szoknyával. Elfogadjuk. Lehet pont azért, mert bízunk benne, hogy ha később nekünk is lesznek furcsa dolgaink, akkor nem próbálnak majd minket butának vagy együgyűnek beállítani egy pár lájkért cserébe.

Erről Te sem maradhatsz le!

Remélem, most már megvilágosodtál belőlünk, és ezek után szívesen, hátradőlve élvezed dalunkat. Meg is oszthatnád, mivel 120 ezer ember követ, és ez egy hatalmas szám… nekünk meg jól jön minden reklám. Köszi” – fejezte be levelét Majka.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem