7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeSzabadidőBulvárMajka: 20 éve majomkodom, ebből élek

Majka: 20 éve majomkodom, ebből élek

Szeptember 4-én este hétkor indul az idei Sztárban sztár leszek!, benne várhatóan számos remek produkcióval.

Az internetre kikerült előzetesben Tóth Gabi egy fellépő tehetségéről áradozott, mire Majka megjegyezte, hogy az ő fia inkább a Barcelonában focizzon, egy tévéshow-ban való majomkodás helyett.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A társak érdeklődésére elmondta, hogy ő is ilyen figura, húsz éve majomkodik, ebből él – és ebben Pápai Joci igazat is adott neki menten. Alább a videó.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work