26.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Majdnem eltemették a tévedésből halottnak nyilvánított lányt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A ravatalozó egyik munkatársa vette észre még augusztusban, hogy a test, amit elő kellett készítenie, nem élettelen.

A 20 éves Timesha Beauchamp cerebrális parézisben (a központi idegrendszer csecsemő vagy magzatkorban történő károsodása miatt kialakuló mozgásszervi rendellenesség) szenvedett, és nyáron tévesen halottnak nyilvánították, miután a szülők a lány légzési nehézségei miatt értesítették a mentőket – számolt be a People magazin.

Az elsősegélynyújtók a helyszínre érkezést követően észlelték, hogy se pulzus, se légzés nem tapasztalható, ezért telefonon tájékoztatták a sürgősségi osztály orvosát, aki a hallottak alapján megállapította a halál beálltát.

 

Később a temetkezési vállalat egyik dolgozója készült bebalzsamozni Timesha testét, amikor észlelte, hogy a kislány szemei nyitva vannak, a mellkasa pedig mozog, tehát lélegzik. A lányt ezután egy michigani kórházban ápolták, ugyanis súlyos agykárosodást szenvedett, mert az először kiérkező mentők nem látták el megfelelő mennyiségű oxigénnel.

A család pert indított az ügyben, a hatóságok pedig nyomozást folytatnak, aminek felderítése még zajlik. A szülők egyúttal közölték a szomorú hírt, hogy lányuk a napokban elhunyt.

Második alkalommal nyilvánítják halottnak szeretett Timeshánkat, de ezúttal már nem tér vissza közénk.

People magazin

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Karalyos Marci és Hajósi Miklós élőben a rallyról.. – interjú, képek

Ezüstérem a Fuglaui rallycross katlanban Karalyos Marci az elmúlt hétvégén újra felöltötte a versenyoverálját, és nyolc kategóriatársával rajthoz állt a...

Újra bálna tűnt fel a Szajnában – képek

Nagy méretű bálna tűnt fel a Szajnában, egy hónappal azután, hogy egy másik tengeri emlős, egy kardszárnyú delfin...

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...
facebook