20.3 C
Budapest
2022. június. 25. szombat

„Majd amikor vége lesz” – Egy kommentelő csúnyán beleállt Shane Tusupba: alig jöttek össze Szabó Zsófival, de már a szakításukat jósolják

Dátum:

Megosztás:

Szomorú jóslatot vetített előre Shane Tusup egy követője a sztáredző Szabó Zsófival való szerelmét illetően. A kommentelő – különleges képességeire hivatkozva – tudni véli, meddig tart majd a kapcsolatuk.

A Blikk írt elsőként arról, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak. A hírességek egy ideig próbálták titokban tartani kapcsolatukat, nemrégen azonban a nyilvánosság elé álltak, sőt, elmesélték megismerkedésük igaz történetét.

Most azonban különös dolgok tűntek fel a sztáredző Instagramján, így a követői aggódni kezdtek a kapcsolata miatta.

Tusup ugyanis egy fotót tett ki, amelyhez egy Nelson Mandela-idézetet írt:

Soha nem veszítek. Vagy nyerek, vagy tanulok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés

– Majd amikor vége lesz Zsófival, akkor nyersz? Vagy akkor is tanulsz? Melyiket vágyod? – tette fel a kérdést egy követő.

– Most kezdődött, miért kell mar a végét látni? Ha vége is lesz, akkor nyert is (szerelmet) és tanult is (pl. hogy milyen egy gyermekes családanyával) – kelt Tusup védelmére egy másik rajongó.

Erre azonban egy igen bizarr válasz érkezett az első követőtől, aki azt állítja, különleges képességének köszönhetően ő már előre látja, hogy a sztárpár öt év múlva már nem lesz együtt.

– Szépen képviseled, ő a mindent tudó, s ezt alá is támasztod. Illetve lehet évekre előre kalkulálni, én képes vagyok rá, akár 5-6 évre, nem lesznek együtt. Most még jó, de van olyan képességem, hogy tudjam, mi lehet 5 év múlvaírta.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: RAS-archívum/Instagram

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Szupergyors, szuperokos és szuperintelligens..

Az emberi agy komplexitásával vetekszik az új kínai szuperszámítógép mesterséges intelligenciája a készítői szerint A Sunway a hírek szerint...

Német közüzemi hálózati felügyelet: … “érdemes félretenni pénzt”, .. fontos a takarékoskodás is, érdemes lejjebb állítani a fűtést, és inkább felvenni egy pulóvert, és...

A Bundesnetzagentur vezetője attól tart, leállhat a gázszállítás az Északi Áramlat-1 vezetéken, ezért szerinte „már most érdemes félretenni...

Emberek is élnek a világ legbarátságtalanabb helyén: a gázmaszk alapfelszerelés a Danakil-mélyföldön

A Föld egyik legszárazabb és legmelegebb vidékén mintegy százezer ember él. Számos olyan hely van a bolygón, amik az...

Javítani szeretne szexuális életén? (18+)

Itt az alkalom, hogy változtasson! A potenciaproblémák hátterében sokféle ok húzódhat: pl. valamilyen betegség (szív- és érrendszeri probléma, cukorbetegség),...