33.5 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Magyarországra szökhetett a gyilkos egyetemi oktató, aki agyonverte a fiatal doktoranduszt: egyre borzalmasabb dolgok derülnek ki róla

Dátum:

Megosztás:

Kegyetlen gyilkos bujkálhat Magyarországon, legalábbis a román rendőrség feltételezése szerint könnyen lehet, hogy hazánkba menekült a 43 éves Boné Ferenc.

A korábban filmes tanárként egyetemen oktató férfi a múlt hétvégén egy kiránduláson megölte a barátnőjét, majd a holttestet szemetes zsákokba csomagolva próbálta elrejteni.

A román rendőrök szerint az áldozat holttestén levő nyomok iszonyatos durvaságra, kegyetlenségre, dührohamra utalnak. Az áldozat arcát szinte felismerhetetlenné verte bántalmazója, sőt, a sérülések alapján meg is rugdosta.

05 o helyszinEgy régi benzinkút helyén találták meg a román rendőrök a fiatal nő holtetstét

M. Beáta a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem doktorandusza múlt szombaton tűnt el. December óta volt kapcsolatban az egyetemről korábban botrányai, nőverései miatt elbocsátott filmművészetet és fotózást oktató Boné Ferenccel. A fiatal zeneművész egy egyetemen kívüli tanfolyamon ismerkedett meg a nála 13 évvel idősebb filmessel. Beleszeretett a férfiba, elhitte, hogy az erőszakos nőcsábász mellette meg tud változni. Családja nem örült Beáta új kapcsolatának, tisztában voltak Boné múltjával. Az egykori egyetemi oktató ellen több nő is kért távoltartási végzést a bántalmazások miatt, egy barátnőjét a nyílt utcán rugdosta meg, fejét beleverte Kolozsvár főterének macskaköveibe, mindezt rögzített a térfigyelő kamera is. 60 napot töltött letartóztatásban, majd egy év 3 hónap börtönre ítélték, három évre felfüggesztve. Az ügyészség elrendelte rendszeres pszichológiai kezelését, M. Beáta ebben is támogatta.

04 o aldozat Molnar BeaA fiatal nő az egyetemen ismerkedett meg az erőszakos tanárral Fotto: Facebook

Kirándulni indultak kettesben a Szamos folyó forrásához. A nő Havasrekettyén, a vízesésénél még készített egy fotót, azt kitette a közösségi oldalaira, majd nyoma veszett. Családja jelentette be az eltűnését, a holttestére ezt követően négy nappal, szerdán bukkantak rá a rendőrök 100 kilométerrel arrébb, egy elhagyott benzinkút mellett, műanyag zsákokba csomagolva. Boné Ferenc egy szürke, AR-51-LAC rendszámú Dacia Logannal menekül, a térfigyelő kamerák szerint egyértelmű, hogy visszafelé már egyedül ült a kocsiban. Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene.

05 o gyilkos menekulA gyilkosság gyanúsítottja ezzel az autóval menekül, nem kizárt, hogy már átlépte a román–magyar határt is

Molnár Krisztina Rita magyar író-költő tavaly nyáron találkozott utoljára az áldozattal. A Blikknek elmondta, akkor a barátnője még egy 30 éves, vele egykorú grafikussal élt boldog párkapcsolatban. Erdélyi ismerőseitől hallotta, 2021 decembere óta a nőveréseiről elhíresült filmes lett Bea új barátja.

– Nagyon féltették, s amikor én megtudtam, ki ez a férfi, nem voltam nyugodt. Bea egy finom, érzékeny, érzelmekkel teli nő volt, a férfi meg egy erőszakos dúvad, nem illettek össze. Drága barátnőm mégis úgy érezte, Ferenc megérdemel egy második esélyt, majd ő lecsillapítja, terápiára is járt vele. Szerdán Tiszafüreden gyermekeknek tartottam egy előadást, amikor reggel telefont kaptam, hogy Bea eltűnt. Egyből éreztem, itt nagy a baj. Sajnos, igazam lett, délután ötkor jött az újabb telefon a végzetes hírrel. Azóta sem tértem magamhoz a sokkból. Remélem, minél előbb elfogják ezt a rémet, míg újabb áldozatával nem végez, s örökre börtönbe kerül!

05 gyanusitott - nemgogolbloghuAz erőszakos filmest botrányai miatt rúgták ki arról az egyetemről, ahol M. Beáta is dolgozott Foto: nemgogolbloghu

A forrás arról érdeklődött az Országos Rendőr-főkapitányságtól, hogy a román szervek felvették-e velük a kapcsolatot, a magyar rendőrség miként vesz részt a menekülő gyanúsított megtalálásában, de lapzártánkig nem érkezett meg a rendőrség válasza.

Forrás: blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...