26.6 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Magyarországra menekült a Kleinheislert kiállító bíró

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Igor Pajacnak több súlyos tévedése volt a HNK Rijeka–NK Osijek horvát kupaelődöntőn, és a népharag elüldözte hazájából.

Az idény végéig eltiltották Igor Pajacot, a hétvégi HNK Rijeka–NK Osijek kupaelődöntő bíróját.

A játékvezető többek között a magyar válogatott Kleinheisler Lászlót is tévesen állította ki az összecsapáson, mert a magyar középpályás második sárga lapját jogtalannak találta a fegyelmi bizottság.

A találkozón ekkor még az eszéki együttes vezetett két góllal, ám ezt követően – egy szintén vitatott tizenegyesnek is köszönhetően – a Rijeka fordítani tudott, s így a kupadöntőbe jutott.

A horvát Sportske novosti érte utol a játékvezetőt, akiről kiderült, a gyűlölethullám elől Magyarországra utazott. Itt próbálja túltenni magát a történteken.

„Egész eddigi életemben nem éreztem rosszabbul magam. Senkinek se kívánom, hogy hasonló történjen vele – mondta a játékvezető, akinek összesen három súlyos hibát rótt fel a horvát szövetség fegyelmi bizottsága. – Ez katasztrófa. S nemcsak nekem, hanem a családomnak is. Megnyitom az internetet, és minden rólam szól. A legrosszabb pedig, hogy bűnözőként mutatnak be. Soha életemben, még gyerekként sem loptam el egy csomag rágót sem. Szörnyű, igazi káosz vesz körül, bármerre is fordulok.”

A 13 sárga és két piros lappal tarkított mérkőzés végjátéka is feszült volt, a stadion előtti parkolóban tettlegességre került sor: Ivan Smokrovic, a mérkőzés ellenőre jegyzőkönyvben rögzítette, hogy információi szerint Eros Grezda, az eszékiek albán játékosa ököllel fejbe vágta a hazaiak tizenegyesét értékesítő Antonio Colakot – írja a Nemzeti Sport.

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Török harci repülőgépek sértették meg a görög légteret egy amerikai támaszpont közelében

Athén a történtek miatt tiltakozását fejezte ki a török nagykövetnél, s tájékoztatta az ügyről az EU-t, a NATO-t...

Gárdony polgármestere szerint a kutyasétáltatók vigyék haza a kutyaürüléket – Szólj hozzá!

Tóth István, Gárdony polgármestere egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a családjával idén is részt vett a TeSzedd! országos szemétszedő akción,...

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Berki Krisztián halálával nem csupán egy fiú, egy apa, egy férj és egy barát távozott, de egy márka...

Egy középiskolai tanár a Deák téren koldul – Szólj hozzá!

Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok – ez a felirat szerepel annak a fiatalnak a tábláján, aki a budapesti Deák...