8.4 C
Budapest
2023. március. 27. hétfő

Magyarország figyelem! Magyarok figyelem! Ezt a hírt, mindenkinek juttasátok el, aki él és mozog hazánkban! Osszátok naphosszat, mert ahogy a Miniszterelnökünk egyszer mondta, csak a lustaság szabhat gátat a győzelemnek! Hirmagazin.eu

Dátum:

Megosztás:

Egyre előrébb jutnak az illegális bevándorlók a Balkánon. Az utóbbi néhány napban már Szlovéniában is megjelentek a nagyobb, több ezres csoportok.

A 2018. május 18-án közreadott képen főtt ételt esznek migránsok a szállásukként szolgáló lepusztult épületben, az északnyugat-boszniai Bihács városnál május 12-én. (MTI/AP/Amel Emric)

Ez volt május 12-én, ma május 24-e van. Nézzétek meg a térképet, hogy hol van az északnyugat-boszniai Bihács városa, és az mennyire van tőlünk!

A támadó migráns-tömegek legrövidebb útvonala Bihács-Barcs. Íme a távolság: 178 km!

Egy felnőtt ember, erőnléttől és fizikai rátermettségtől függően, átlagosan 30 km távolságot tud megtenni naponta. A fáradt emberek, több megállással és több pihenővel, alvással, ennek kb. a negyedét, 7,5-8 km távolságot. Ez azt jelenti, hogy a támadó migráns-tömegek 22 nap alatt érhetik el hazánk legközelebbi határát, május 12-től számítva, amikor ez a kép készült!

Az alábbi képen jól látható, hogy nem legyengült, fizikai képességeik határait súroló emberekből áll a támadó-migránstömeg, és asszonyok, gyerekek sincsenek velük, amely lassítaná a tömeget a magyar határ elérésében.

Eltellett 12 nap! Pro-kontra, itt vannak a migránsok valahol a magyar határ közelében, számításaink szerint, a kék körrel behatárolt területen. Pihennek, figyelnek és készülnek!

Az elmúlt időszak eseményeből jól látható volt: tavasz elején meggyengült a török-görög határ védelme, nem sokkal később elérték Boszniát az embercsempészek és a bevándorlók, most pedig már Szlovéniába, tehát a schengeni övezetbe is utat találtak, aztán hirtelen itt termettek.

A képen látható üresen álló, rossz állapotban levő épületet a Vöröskereszt munkatársai takarítják és hozzák helyre Horgoson, és több ilyen épületet fognak helyreállítani (pl. Bihács és a többi város külterületén is), mert a városokat, az ezt megelőző napokban ellepték a migránsok. Hamarosan ezekre az épületekre is szükség lesz, folyamatosan érkeznek ugyanis a városokba az újabb és újabb illegális bevándorlók.

Horgos, 2018. április 15. A szerb-magyar határ közelében, Horgos határában migránsok egy elhagyatott birtokon 2018. április 15-én. Megközelítőleg 50 pakisztáni és afganisztáni migráns férfi talált menedéket a birtok omladozó épületeiben úton az Európai Unió felé.
MTI Fotó: Molnár Edvárd

Horgoson is megtöbbszöröződtek a migránsok, április 15-e óta, oda is több száz migráns érkezett. Ez a tömeg azonban jóval kisebb, mint a bihácsi migránstömeg, és Horgosról kisebb csoportokban próbáltak eddig is bejutni hazánkba az illegális migránsok, akiket azonban határvadászaink, rendőreink folyamatosan elfogtak, elfognak, és visszafodítanak!

Selam Mizdic, a Bihácsi Vöröskereszt titkára és Bihacs Polgármestere, tegnap, a bihácsi illetőségű cazin.net médiának ezt nyilatkozta:

Csak a fontos lényegét írjuk le a cikknek, amelynek az eredeti szövegezése és a link itt található:

https://www.cazin.net/vijesti/bio-bih-najsretniji-da-migranata-nema-u-bihacu#sthash.QVLhgPKu.ztVfYP3F.dpbs

A bihácsiak nemzetközi segítségre számítanak a hatalmas migráns-tömeg kezeléshez! Ugyanígy, a többi, Bihács alatt található városokat is ellepték már a migránsok, és most egyáltalán nem lényeg, hogy melyik város milyen gondokkal küzd, mert a migránsok Magyarország felé tartanak, eszük ágában sincs ottmaradni, mint ahogyan ezt a Vöröskereszt helyi titkára ki is jelentette:

Elmondása szerint „vannak migránscsoportok, amelyek agresszíven viselkednek és a saját elképzeléseiket próbálják ráerőltetni a Vöröskereszt munkatársaira.”

A horvát határhoz közeli boszniai településen az elmúlt hetekben nőtt meg drasztikusan a migránsok száma. Főleg egyedülálló férfiak érkeztek. Számukra a segélyszervezetek, azért alakítottak ki a városon kívüli ideiglenes szállást, hogy ne az utcákon verjenek sátrat, és ne zavarják a helyieket.

Nem sokkal messzebb, Velika Kladuša-n is hasonló a helyzet. A negyvenezres várost szinte ellepték a migránsok. Több százan vannak, a nekik kialakított táborban, de az utcán, a parkban és az éttermekben is lehet velük találkozni. A helyiek aggódnak, azt mondják, napról-napra többen vannak.

Bár a migránsok azt állítják, hogy az országban maradnának, végül amint tudnak, továbbállnak. A salakovaci táborba szállított mintegy 300 migráns közül, néhány nap alatt több mint 70-en szöktek meg. Nagy valószínűséggel mindannyian horvát határ felé indultak, és így tesz folyamatosan minden migráns!

A horvát rendőrség hőkamerákkal figyeli a határt, majd feltartóztatják a határhoz érkezőket. Azt azért érdemes elmondani, hogy „tűzparancs” hiányában, a hőkamerákkal leshetik naphosszat a határt (ha kerítés nincs, mert ugye, az csak nálunk van), éppen csak az nem megy át, aki nem akar!

Így néz ki a horvát határ! Szerintetek, fel lehet itt tartóztatni bárkit is?

A balkáni országok vezetői sorra hívják fel a figyelmet arra, hogy „újabb migrációs hullám veszélyezteti a térséget”! (Itt azonban valami hatalmas értelmi tévedés van, kedves balkáni országvezetők! Nem a térséget, és nem veszélyeztetik, hanem Európát és fenyegetik! Egyáltalán nem mindegy!)

Kedden Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök beszélt arról, hogy megismétlődhet a 2015-ös válság. Szerdán, Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő hívta fel a figyelmet arra, hogy a most érkező bevándorlók nagy veszélyt jelenthetnek a gyérebben lakott horvátországi megyék biztonságára.

A megerősödött migrációs nyomást már nem bírják az érinett országok. A nemzetközi segítség részükre úton van, csak azt nem tudják, hogy melyik úton…

Nekünk azonban nem kell aggódni, mert amíg ilyen Miniszterelnökünk, rendőreink, katonáink, hatátvadászaink, TEK-eseink és szakembereink vannak, mi nyugodtan alszunk! Nekünk most csak egy dolgunk van! Hírt adni minden hazánkat érintő kérdésről, becsülettel, tisztességgel, a haza szolgálatában! Ebben számítunk minden hazafi és minden magyar ember közreműködésére! Hirmagazin.eu

Ez a cikk, és az ebben foglaltak, az európai migrációs-válság egy minket most, nagyon is érintő szeletkéjét mutatja be, és nekünk, most és itt kell helytállni! Védjük meg hazánkat!

Ha tetszett a cikk, és ha nem tetszett, akkor is osszátok meg, mondjátok el mindenkinek! Dolgozzatok ezen az ügyön, és soha ne feledjétek Orbán Viktor Miniszterelnökünk szavait: „Szenvedélyesen szeretjük Magyarországot, és készen állunk, hogy mindent megtegyünk érte!”

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget Horvátország és Magyarország néhány száz kilométerrel odébb, fél évvel később újabb...

60 éves Quentin Tarantino – képgaléria

Quentin Tarantino, .. filmek, képgaléria Forrás Hirmagazin.eu

A Disney és az április újdonságok – filmek rövid bemutatói

ÁPRILISI ÚJDONSÁGOK   PÁN PÉTER ÉS WENDY PETER PAN & WENDY DISNEY+ ORIGINAL FILM   Április 28. Kizárólag a Disney+ kínálatában A fiatal lány, Wendy Darling...

Tévhit, hogy a vízben található baktériumok okozzák a hüvelyfertőzéseket

Edzett hüvelyflórával induljunk a Húsvét ünnepének.. A legfrissebb hírek itt!   Erre ügyeljünk a húsvéti wellnesskor: Tévhit, hogy a vízben található...