26.6 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Magyarellenes provokáció Székelyudvarhelyen és Máréfalván!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ismeretlen tettesek fekete festékkel festették le a Székelyudvarhely és Máréfalva helységnévtáblákat.

Szinte nincs olyan helységnévtábla Székelyföldön, amit az elnyomó hatalmat kiszolgáló román provokátorok le nem festették volna.

Ha hasonló eset lenne a Dan Tanasă féle nyíltan soviniszta, rasszista provokátorok már a habot túrták volna a nagy gyűlölködésben a szájukon.

Az esetet a Székely Leszek 2021 Mozgalom Jogvédelmi Kabinetje fogja kivizsgálni és indokolt esetben feljelentést tesznek rongálás és magyarellenes gyűlöletkeltés miatt.

Fotó: Páll Róbert

A Székely Leszek 2021 Mozgalom szerint ezek a cselekmények célzottan a székelység ellen vannak kitervelve provokatív célból.

Ezeket a cselekményeket a román hatalom még támogatja is, ugyanis a szász kisebbségi elnök szerint példásan vannak kezelve a székelység és a magyarág jogai is Romániában.

Minden ilyen magyarellenes lépést a jövőben a Székely Leszek 2021 Mozgalom összegyűjt és a jövőben az ENSZ és egyéb világszervezetek emberjogi osztályai elé fogják vinni, ismertetve ezeket a magyar és székelyellenes lépéseket.

szekelyszo, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Török harci repülőgépek sértették meg a görög légteret egy amerikai támaszpont közelében

Athén a történtek miatt tiltakozását fejezte ki a török nagykövetnél, s tájékoztatta az ügyről az EU-t, a NATO-t...

Gárdony polgármestere szerint a kutyasétáltatók vigyék haza a kutyaürüléket – Szólj hozzá!

Tóth István, Gárdony polgármestere egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a családjával idén is részt vett a TeSzedd! országos szemétszedő akción,...

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Berki Krisztián halálával nem csupán egy fiú, egy apa, egy férj és egy barát távozott, de egy márka...

Egy középiskolai tanár a Deák téren koldul – Szólj hozzá!

Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok – ez a felirat szerepel annak a fiatalnak a tábláján, aki a budapesti Deák...