24.2 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok

Dátum:

Megosztás:

Míg a kap­cso­lat­ban élő párok több­sége alig várja a Va­len­tin-napot, az új­don­sült szingli ce­le­bek leg­szí­ve­seb­ben át­alud­nák az egé­szet. Be­mu­tat­juk azo­kat, akik kény­te­le­nek társ nél­kül töl­teni a sze­rel­me­sek ün­ne­pét.

Alaposan megosztja a közvéleményt a szerelem ünnepének kikiáltott Valentin-nap. Vannak, akik alig várják, hogy apró ajándékokkal, romantikus vacsorával, vagy épp egy felejthetetlen éjszakával lepjék meg párjukat, míg mások mondvacsinált, giccses ostobaságnak tartják az egészet.

A szinglik ilyenkor különösen nehéz helyzetben kerülnek, hiszen bárhová néznek, turbékoló párok veszik körül őket. Nem kivételek ez alól nemrég szakított sztárjaink sem, akiknél az idén biztos elmarad a romantikázás.

A Ripost összegyűjtötte azokat a celebeket, akik magányosan töltik a szerelmesek napját!

Kulcsár Edina

Az Aktív műsorvezetőjéről sokáig mindenki azt hitte, hogy boldog párkapcsolatban él az Éjjel-Nappal Budapest szívtiprójával, Törőcsik Danival. A fiatalokról még januárban derült ki, hogy igen közel kerültek egymáshoz, nemrég azonban Edina elszólta magát.Egyértelmű utalást tett rá, hogy magányosan él imádott nagymamája lakásában. Számára tehát biztos nem lesz boldog ez az ünnep!

Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok

Az influenzával küzdő Kulcsár Edinának sem a romantikáról fog szólni ez a nap (Fotó: Facebook)

Szulák Andrea

A népszerű színésznőnek hosszú idő után ez lesz az első magányos Valentin-napja, bár lehet, hogy ő ezt egyáltalán nem bánja! Mióta szakított gyermeke nőfaló apjával, a taxisként dolgozó Gáborral, jobb formában van, mint valaha! Sokat dolgozik és egyedülálló anyaként is megállja a helyét. Talán egy kicsit megviseli, hogy  születésnapja után a szerelmesek ünnepét is egyedül kell töltenie.

Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok 1

Szulák Andrea hosszú idő óta először tölti egyedül ezt a napot (Fotó: Facebook)

MC Hawer

Az alkoholizmusból felgyógyuló mulatós zenészt egy éven belül már a második nő hagyja faképnél. Legutóbbi kedvese még egy személyes beszélgetésre sem vette a fáradtságot, SMS-ben adta ki a sztár útját. Hawer azóta sem érti, miért végződött így tiszavirág életű kapcsolata és teljesen magába roskadt. Számára sem a romantikáról fog szólni ez a nap!

Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok 2

MC Hawer egy összetört szívvel tudatta rajongóival, hogy elhagyták (Fotó: Facebook)

Nemcsák Károly

Péntek reggel, február 14-e előtt mindössze két nappal robbant bombaként a hír, hogy a népszerű színész felesége 21 év után beadta a válókeresetet. A Turay Ida Színház vezetőjeként dolgozó Ilona minden bizonnyal megelégelte, hogy Nemcsák direktorként minden idejét a József Attila Színházban tölti, így alig látják egymást. Hiába a sok közös emlék és a két gyerek, az asszony úgy döntött, jobb, ha örökre búcsút intenek egymásnak.

Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok 3

Nemcsák Károly házassága 21 év után ment tönkre.

Károly így ezt a napot is munkával töltheti.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...