5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóMaffiamódszerekkel rabolták el a magyar cégvezetőt

Maffiamódszerekkel rabolták el a magyar cégvezetőt

A férfit Vá­sá­ros­na­ményba csal­ták, ott ej­tet­ték tú­szul. Majd három napig mez­te­le­nül ra­bos­ko­dott egy fő­vá­rosi ho­tel­ben, vé­let­le­nül ta­lál­ták meg a rend­őrök.

Elrabolták és három napig meztelenül tartották fogva egy sátoraljaújhelyi vállalkozás vezetőjét. Az emberrablók megbízója szerint 17 millió forinttal tartozott. A rendőrök nyolc gyanúsítottat fogtak el.

Egy budapesti szállodát ellenőriztek a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Külföldieket kerestek, azonban az egyik szobában három fővárosi férfira leltek, akik egy negyediket őriztek.

A meztelen férfi az egyik nyomozót félrehívta, és elmondta, három férfi erőszakkal hurcolta el Vásárosnaményból,

Maffiamódszerekkel rabolták el a magyar cégvezetőt

Egy budapesti szállodában találták meg a meztelen férfit (Fotó: police.hu)

majd pedig adták át a három másiknak Budapesten, akik fogva tartották. A rendőrök a hotelben elfogták P. Attilát, F. Lászlót és K. Zoltánt, akik azt állították, hogy egy megbízás alapján vigyáztak a negyedik, meztelenre vetkőztetett férfira, de állításuk szerint nem tudják, miért. Az elrabolt férfit egy rendezvény megszervezésének ürügyén

csalták el Vásárosnamény egyik áruházának parkolójába.

Ott egy mellé kanyarodó autóból kiszállt egy számára ismeretlen fiatalember, térden rúgta, és bekényszerítette egy VW Jettába,amelyben a rugdosódón kívül a sofőr és egy másik férfi tartózkodott. Az foglyul ejtett férfitól azonnal elvették mobilját, majd a fővárosi szállodába vitték, ahol átadták őrzőinek.


A rendőröknek, a férfi kiszabadítása után, sikerült felderíteniük a megbízótól a végrehajtókig minden részvevőt. Egy embert keresnek még, azt aki a gépkocsit vezette, amellyel elrabolták a cégvezetőt. A bíróság január 23-án elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Forrás: Ripost

 

 

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem