Hirmagazin.eu
Főoldal » Lövöldözés az M5-ös autópályán, adósság miatt számolt le a barátjával
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Lövöldözés az M5-ös autópályán, adósság miatt számolt le a barátjával

Öt lö­vést adott le bol­gár ba­rát­jára egy ma­gyar vál­lal­kozó.

Tartozása megadása nélkül akart lelépni Magyarországról egy bolgár vállalkozó. Magyar kezese azonban utána ment, és a határ előtt lőtte szíven.

Lövöldözés az M5-ös autópályán, adósság miatt számolt le a barátjával

A két férfi évekkel az eset előtt találkozott egymással, a magyar férfi már ekkor segítette a bolgárt, akinek munkát szerzett Ausztriában és kölcsön is adott. Azonban az idő múlt, a kölcsönt nem kapta vissza, így a viszonyuk megromlott.

Amikor a magyar megtudta, hogy a másik férfi vissza akar menni hazájába, de a kölcsön megadása nélkül, elhatározta, hogy végez vele. Így követte őt egészen az osztrák-magyar határátkelőig, ahol beelőzte, és elrejtőzött, várta, hogy megérkezzen korábbi barátja.

A férfi és egy osztrák utastársa nem sokkal később be is futott, matricát vettek, majd tovább hajtottak, egészen a csengelei pihenőig, ahol szusszanni akartak a röszkei határ előtt. A magyar férfi lesben állt, egy kamion mögé bújt, hogy takarásban legyen, majd, mikor mindketten elaludtak, sapkát, kesztyűt húzott, magához vette engedély nélküli fegyverét, és a kocsihoz sétált.

Hiába azonban minden elővigyázatosság, volt barátja felriadt álmából, és azonnal felismerte a rámeredő korábbi hitelezőjét. Megpróbált ugyan elmenekülni, de hiába, a férfi ötször rálőtt, utastársa pedig két golyót kapott.

Bár a bolgárt az egyik lövés a szívén érte, utolsó erejével a gázra taposott, és a szívlövés dacára még kikanyarodott az M5-ös autópályára, és még közel 150 métert haladt előre, mielőtt meghalt. Társát még sikerült megmenteni, bár így is életveszélyesen megsérült, azonnal műteni kellett.

A gyilkos elmenekült, de nem sokáig rejtőzködhetett, mert másnap este, nemzetközi bűnügyi együttműködés keretében elfogták, és átadták a magyaroknak. A bűntény még 2017 decemberében történt, a férfi ügyében jövő héten csütörtökön tartanak előkészítő ülés Szegeden – írta a Bors.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A migránsok nem feledkeznek meg rólunk, azonban nekünk ezzel nem kell foglalkozni, mert rendőreink biztosítják nyugodt életünket! Oszd meg!

Géza

Sokkoló részletek: megszólalt az a férfi, akinek a kezeibe adta a nagymama a Kunszentmártonban megkéselt 3 éves gyermeket – Sándort azóta is rémálmok gyötrik

Géza

Hideg van, már vonaton jönnek a migránsok, de hiába! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....