9 C
Budapest
2024. február. 29. csütörtök

Lovagi torna az Óbudai Korok Fesztiválján

Dátum:

Megosztás:

hirmagazin 2015 06 12 094953

MTI 2015. június 12., péntek 9:40

Többek között lovagi torna is várja az érdeklődőket vasárnap az Óbudai Korok fesztiválján – hangzott el a M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

A 2015-ös Óbudai Nyár nyitó eseménye látványos zenés felvonulással veszi kezdetét, amelynek több száz résztvevője az Óbuda történelmében érintett korok és népcsoportok – kelták, rómaiak, középkori lovagok, a barokk és századforduló – jelmezeit ölti magára – mondta el a műsorban Ráboczki Zsuzsa, a rendezvény szervezője.
Hozzátette: az óbudai Fő téren és Szentlélek téren a kalodával és szégyenketreccel is felszerelt középkori piactér mellett koncertek és színházi programok is lesznek a fesztiválon, délelőtt Halmágyi Sándor rendezésében adják elő Plautus Az ikrek című antik darabját, a délután folyamán pedig fellép a Sebő együttes, a Kincső Néptáncegyüttes és a Bohém Ragtime Jazz Band is.
Az Óbudai Korok Fesztiváljának teljes programja az www.obudainyar.hu internetes oldalon olvasható.

Kép: Google;

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Melyek az irodai munkakörnyezet digitalizációjának előnyei?

Az irodai munkakörnyezet digitalizációja számos előnnyel jár, amelyek javíthatják a munkafolyamatok hatékonyságát, csökkenthetik a költségeket és elősegíthetik a...

Idén októberben lép életbe a kibartan törvény, amely konkrét szabályozásokat határoz meg..

Az október 18-án hatályba lépő kibertan törvény (NIS2 magyar megfelelője) kiterjeszti az előírások alá eső szolgáltatások körét és jelentősen szélesíti azon nemzetgazdasági...