8.8 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

„Lopjuk a szánkókat, g.ci” – hatalmas pusztítást végeztek a tüntetők! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

„Lopjuk a szánkókat, g.ci” – Kossuth téri tüntetés: Támadás a Parlamentnél

A túlóratörvényen, vagy ahogy az ellenzék nevezi, a „rabszolgatörvényen”, leánykori nevén a munka törvénykönyve módosításán felháborodott tömeg a Kossuth téren tovább folytatja a demonstrációt. A karácsonyfánál megint elszabadult a pokol.

Facebook-oldalunkon élőben közvetítjük az eseményeket. A tüntetők különböző jelszavakat skandálnak, sok más mellett ezek hangzottak el:

 • Boldog karácsonyt!
 • A szeretet ünnepe
 • Hogy tetszik a túlóra?
 • Holnap többen leszünk
 • Hol vagy Orbán?
 • Egyetemista tüntetés, 30 felett nincs senki sem. De, a TEK-esek
 • Fidesz-maffia
 • Elegünk van
 • Demokráciát
 • Szabad egyetemet
 • Másik kapu! Másik kapu! (elindultak egy másik kapun felé a Parlament körül)

Magyar rendőr velünk van – kiabálja a tömeg, miközben a rendőrök között petárdák, üvegek csattannak. A rendőrség továbbra is higgadt, a tömeg a Parlament másik kapujához indult, de végül visszaértek az ország karácsonyfájához, aztán elszabadult a pokol.

Valaki „lopjuk a szánkókat, g.ci” felkiáltással a karácsonyfa körül kerítésként felállított szánkókhoz rontott, aztán nekimentek a rendőröknek is, majd petárdát dobtak a rendőrök közé. Élő videónkon látszik, hogy a rohamrendőrök keményen védték magukat.

„Szánkókat védtek” – a rendőröket támadja a tömeg / Fotó: Nagy Flóra

„Szánkókat védtek” – kiáltották közben a tömegből…

Valakik fellökték az ATV stábját is, a tüntetők egy része egyre durvább hangnemben szidja a rendőröket, majd petrdát is dobtak az egyenruhások közé:

Íme a videó:

https://www.facebook.com/blikkhu/videos/361498341321808/

Továbbra sem higgad a tüntető tömeg: a Déli kapuhoz vonultak

Forrás: Blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...