9.7 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

Listázta a legkedveltebb országokat az illegális migránsokat küldő nyílt Társadalom Alapítvány?.. Hazánk szerepel az első helyen? .. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Magyarország az illegális migránsok szempontjából a legkeresettebb úticél. Ehhez hozzájön az a tény is, hogy az ukrán menekülteket a magyar kormány kiemelten fogadja be és elhelyezésükről elit módon gondoskodik.

A listát készítő alapítványok szinte egyöntetűen azt állítják, Magyarország a legbalfaszabb e téren!

Már szinte minden EU-s tagállam, aki ukrán menekülteket fogadott be, hatalmas összegeket igényelt és kapott is meg az EU-tól, míg Magyarországnak nem hogy nem köszönte meg eddig senki azt az emberfeletti, áldozatos, humanitárius munkát, amit végzett az ukrán menekültek befogadása és ellátása ügyében, de Ukrajna és az Ukrán Biztonsági Szolgálat által támogatott szélsőjobboldali lap, amelyben az ukrán elnöknek is van tulajdonrésze, feltette Orbán Viktor Miniszterelnökünket a listájára (korábban: halállista), mint Ukrajna ellenségét.

Az EU most a kötelességszegési eljárás megindításával kívánja elterelni Magyarország figyelmét arról, hogy az ukrán menekültek befogadásáért és ellátásáért komoly pénzügyi fedezet jár.

Az illegális migránsok szervezetten érkeznek Európába, a forrásországokban működő Nyílt Társadalmak Alapítványok Magyarországot listázzák ki az első helyre, ahova érdemes menni, mert úgy gondolják, hogy előbb-utóbb megtörik a magyarokat, és az illegális migránsok átalakulnak gazdasági menekültekké, akiket majd Magyarország, az ukrán menekültek befogadásához hasonlóan befogad, ellát.

Nézzük a hétvége átlagát, az illegális migránsok idelátogatása ügyében:

Illegális migránscsoportok Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba az éjszaka folyamán öt csoportban 67 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

Újabb határsértők Bács-Kiskun megyében

A határsértők jogellenesen lépték át az államhatárt.

16 fős migránscsoport Mélykút külterületén

A határsértők jogellenesen lépték át az államhatárt.

Rendőreink, katonáink napi áldozatos munkájának köszönhetően az illegális migránsok vagy nem tudtak bejutni hazánkba, vagy ha bejutottak, a határmenti környezetben elfogásra, feltartóztatásra kerültek.

Nyitókép illusztráció: Itt csak rá[email protected], mert olyan rendőreink, katonáink védik a határt, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól, úgyhogy irány hazafelé! Hirmagazin.eu

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket!

Hirmagazin.eu

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...

Putyin: Európának tisztelnie kell Moszkvát és Minszket!

A fehérorosz elnök pedig kijelentette: Európa jövője közös Oroszországéval és Fehéroroszországéval. Az európai országoknak tisztelettel kell viszonyulniuk Oroszországhoz és...

Abonettet hív vissza a Nébih

Határérték feletti aflatoxintartalom miatt az Abonett márkájú gluténmentes extrudált kenyér 24.10.2023 minőségmegőrzési idejű és 5997148703625 EAN kódú tételét...