13.9 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

Liptai Claudia kitálalt: nincs esküvő!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az a hír járta, hogy a szexi mű­sor­ve­ze­tőt el­je­gyez­ték, de úgy tűnik a lány­ké­rés el­ma­radt. Cla­u­di­á­nak azon­ban nincs oka szo­mor­kodni, hi­szen sok új fel­adat vár rá a kö­zel­jö­vő­ben.

Bár a képernyőről eltűnt egy ideje, nem telnek tétlenül Liptai Claudia hétköznapjai. Folyamatosan láthatjuk színpadon, zajlanak a Jóban Rosszban forgatásai és lázasan készül a cukrászvizsgáira is. A jövőhéttől pedig A Nagy Duett műsorvezetőjeként tér vissza, a nagyszájú Majkával az oldalán. Azt szokták mondani, hogyha valakinek dübörög a karrierje, akkor a magánéletében nehézségekre kell számítania és fordítva, de szerencsére ez nála nincs így. Bár eljegyzésről szó sem volt, nagyon boldog párjával Ádámmal.

Liptai Claudia kitálalt: nincs esküvő!

“Nem értettem soha, miként alakulhatnak ilyen pletykák. Valahol ülnek az emberek, és azon tanakodnak, hogy mi lehet velem, majd azt mondják: régóta együtt vannak, biztos túl vannak az eljegyzésen? Az élet azért ennél kicsit bonyolultabban zajlik.

Egyelőre az esküvő helyett a hajamat növesztem meg, mégpedig addig, amíg el nem éri a azt a hosszúságot, amilyen Aranyhajnak van a mesében. Ha majd ki tudom lógatni a várból, és fel tud mászni rajta Ádám, akkor majd jöhet a lénykérés is”

– nyilatkozta, viccelődve a HOT!-nak.

A Nagy Duett mellett most inkább a cukrászvizsgáira koncentrál.

“Mégiscsak azért tanulok egy éve, azért áldoztam rá nagyon sok időt, hogy ez jól sikerüljön. Egy hónap múlva véget is ér az iskola” – árulta el a műsorvezető.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Őrült sebességgel száguld egy forró gázbuborék a Föld közelében – videó

A Tejútrendszer középpontjában található fekete lyuk, a Sagittarius A* körül keringő „forró folt" nyomaira bukkantak a csillagászok az...

Forrnak az indulatok: Észak-Korea rakétát lőtt Japán fölé

A japán kormány figyelmeztetést adott ki, hogy a Hokkaidó szigetén élők vonuljanak fedezékbe a rakéta repülése alatt, illetve...

Megszólalt az “év igazoltatásán” átesett férfi – RTL-videó

Felrobbant az Internet egy videótól, amiről mi is hírt adtunk néhány napja. “Nem személy vagyok, hanem Ember”, hangzott el a férfitől Balatonszemesen,...

Luxus lesz a jogsi! Egy átlagos vagy nem jó tanulónak, akár 350-400 ezer Ft-ba is kerülhet! – Egyre kevesebb a tanuló

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki vezetői engedélyt szeretne A jogosítvány megszerzése eddig sem volt olcsó mulatság, hiszen...