7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeSzabadidőBulvárLilu látványos fürdőruhás fotója az új sláger, Görög Zita is reagált rá

Lilu látványos fürdőruhás fotója az új sláger, Görög Zita is reagált rá

Többen dobtak egy hátast Lilu nagyon látványos fürdőruhás fotójától, több híresség is megjelent a poszt alatt.

Fotó: RTL Magyarszág/SajtóKlub

Lilu nagyon régóta tagja a média világának, és szinte a kezdetek óta az RTL családjának tagja. Nem hagyta el a csatornát, miután a Vivától átkerült a kereskedelmi tévéhez, ami számára is hatalmas ugrás volt. Sebestyén Balázshoz hasonlóan nagy karriert futott be, akivel anno együtt kezdték a munkát a zenecsatornánál.

Akkoriban még nagyon fiatalok voltak, csak ismerkedtek ezzel az egésszel, beleértve az ismertséget is. Lilu számtalan adáson van már túl, és a ValóVilág is mindig emlékezetes marad számára, aminek az egyik műsorvezetője volt. Azóta a széria is kicserélődött, egészen más karaktereket válogatnak már be a műsorba.

Lilu időről időre látható a képernyőn, akárcsak a YouTube-on a saját műsorában, melyben interjúkat készít. Az évek alatt neki is meg kellett küzdenie a kritikus hangokkal, a bántásokkal, ám most sok dicséretet kap. Görög Zita is elismeréssel adózott a fotója előtt, de Metzker Viki, az ismert DJ szintén tiszteletét fejezte ki.

„A következő hónapokban sok minden fog történni az életemben. Fontos, klassz, nehéz kihívások, amikre régóta készülünk. Régen ezek az időszakok, bármilyen jók is voltak, agyonnyomtak, szorongtam, hogy megállom-e a helyem.” – írta a posztjában Lilu, aki egy igen látványos fürdőruhás fotót is megosztott mellé.

„Furcsa, hogy ahogy megy előre az idő, és egyre jobban ismerem, kezelem magam, ez mennyire megváltozik. Már nem a szorongás, hanem az izgalom, a várakozás az, amit érzek. Már tudom, hogy kell feladatok elé állni…és kár, hogy ezt nem tudom a 25 éves önmagamnak elmondani… sok álmatlan éjszakát spóroltam volna…”

INSTA

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work