6.3 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Lezárt akta: Droglabor a garázsban (Olvasd el és nézd meg!)

Dátum:

Megosztás:

A rendőrség 12 gyanúsítottal szemben javasol vádemelést. (2018. 01. 23., kedd, ORFK Kommunikációs Szolgálat)

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) bűnszervezetben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást M. Péter és 11 társa ellen. A nyomozás adatai szerint a 12 tagú bűnszervezet egy X. kerületi garázsban kereskedelemi céllal gyártott, illetve tárolt kábítószert.

A droglabort a rendőrök 2016. szeptember 22-én délután számolták fel. A nyomozók a helyszínen M. Pétert és bűntársát kokainfogyasztás közben érték tetten. A KR NNI munkatársai a garázsban helyszíni szemlét tartottak, amelynek alkalmával 17.000 darab MDMA-hatóanyagú extasy tablettát, 1 kilogramm speedet és 127 gramm kokaint, valamint a kábítószer előállításához szükséges alapanyagokat, eszközöket, illetve a drog porciózásához használt mérleget, fóliákat találtak és foglaltak le.

A nyomozás során a rendőrök a bűnszervezetet felszámolták, további 10 személyt fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozás adatai szerint a bűnözői csoport vezetői és tagjai 2016 áprilisa és szeptembere között körülbelül 38.000 extasy tablettát, 254 kilogramm seedet, és 3.676 gramm kokaint értékesítettek Magyarország területén.

A KR NNI rendőrei a gyanúsítottak otthonaiban megtartott házkutatások alkalmával lefoglaltak 5,5 millió forint készpénzt, 4 luxus-járművet és különböző értéktárgyakat 30 millió forint értékben, továbbá több ingatlan zár alá vételére is intézkedtek, 100 millió forint értékben.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a nyomozást a napokban befejezte, és az ügy iratait a bűnszervezet 12 tagjával szemben vádemelési javaslattal küldte meg a Fővárosi Főügyészségnek.

Forrás: police.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy félidő alatt elintézte a magyar válogatott a bolgárokat! .. Szép volt fiúk!

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Eb selejtezőiben. Az első félidőben szerzett három góllal 3-0-ra nyert...

Любовное письмо!

Моя дорогая любовь, Акерке! Я рад тебя видеть! Ты женщина моей мечты, ты Солнце, Луна, Звезды, Ты Хорошая, Красивая,...

A Deutsche Welle hivatkozva egy amerikai szakértő által mondottakra, ezt írja..

Amerika selejtes fegyvereket küld az ukránoknak, mert Washington el akarja kerülni az eszkalációt at oroszokkal.. Washington el akarja kerülni...

Kampánypénzek: eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Annyira összetett finanszírozási gyakorlatot tárt fel a hatóság, hogy egy év alatt sem ért a végére a pártok...