20.1 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Leszúrt egy norvég bolti eladót egy afgán tinédzser!

Dátum:

Megosztás:

Volt már molesztálási ügye is, most pedig gyilkosságért fogják elítélni a kamaszt, aki 2015-ben kísérő nélküli gyermek bevándorlóként érkezett Norvégiába.

Az az afgán tinédzser, aki a napokban leszúrt egy áruházi eladót, kísérő nélküli gyermek bevándorlóként érkezett Norvégiába 2015-ben. Mivel még ma is csak 17 éves, az áldozata Havard Pedersen pedig 18, lehetséges, hogy korábbról is ismerték egymást.

A Coop Extra üzlete Norvégia északkeleti részében, Vadso városában található, ott történt a gyilkosság. A mentő hamar ékezett, de a megszúrt fiatalember életét már nem tudták megmenteni.

A riasztásra egy rendőrségi helikopter szállt fel és fentről látták, ahogy a feltételezett gyilkos kimenekül az áruházból.

Követték őt, és akkor fogták el, amikor egy hídról a vízbe vetette magát és úszva próbált meg elmenekülni.

A rendőrség most az indítékot keresi. Az biztos, hogy a fiú nem ismeretlen a számukra, mert korábban volt már egy molesztálási ügye – írta róla egy norvég lap.

Forrás: Jihadwatch.org

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...