6.7 C
Budapest
2024. április. 22. hétfő
HomeFőhírekKülföldLengyel lap: Orbán jól tette, hogy nem ment el Varsóba – ugyanis...

Lengyel lap: Orbán jól tette, hogy nem ment el Varsóba – ugyanis már nem egy oldalon állunk

A Wpolityce cikke szerint a magyar kormányfőnek ideje lenne ezt megértenie.

Irene Lasota újságíró a Wpolityce című lengyel lap hasábjain az ukrajnai háborúval kapcsolatos magyar politikáról értekezett. Véleménye szerint jó dolog, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nem jött el Varsóba a Bukaresti Kilencek rendkívüli csúcstalálkozójára.

A legfrissebb hírek itt!

Azt írta: „A jelenlegi helyzetben Andrzej Duda elnöknek vagy Mateusz Morawiecki miniszterelnöknek kellene megértetnie a magyar kormányfővel, hogy

már nem ugyanazon az oldalon állnak.

Magyarország azt állítja magáról, hogy békefenntartó tevékenységet folytat, próbál kompromisszumot találni, de a háború kezdete óta Moszkvában és Minszkben járt” – olvasható a cikkben. „Magyarország engedni fog a többi EU-tagország nyomásának, de reméli, hogy azért sikerül némi pénzt kialkudnia magának” – jelentette ki a szerző.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work