2.2 C
Budapest
2023. december. 2. szombat

Lelépett a férjem egy 19 éves alkalmazottjával. Kikészültem, de az igazi meglepetés csak ezután jött…

Dátum:

Megosztás:

Így kellett történnie?

Éva mindig nagyon szerette a zenét, így annak idején zenei általánosba járt. De nem volt igazán tehetséges, a zene csak hobbiként maradt meg az életében. Végül is egykori zeneiskolájának köszönhetően talált új társra is.

Érettségi után több munkakörben is megfordultam, míg végül egy kis céghez kerültem titkárnőnek. A könyvelő srác rám hajtott. Nem tetszett igazán, de már elmúltam 25, miért is ne?! Három hónap udvarlás után komolyra fordult a dolog. Megkérte a kezem, igent mondtam. Meggyőztem magam, tulajdonképpen rendben van, nem fogok jobbat találni nála.

Esküvőnk után teherbe estem, hamarosan megszületett a kislányunk. Attila saját könyvelőirodát nyitott. Felvett maga mellé két könyvelőt. Nem akarta, hogy visszamenjek dolgozni, inkább maradjak otthon. Tényleg jól keresett, de rengeteget dolgozott, szinte csak aludni járt haza. Ám kiderült, hogy a lefekvést máshol is meg tudta oldani. Az egyik barátnőm meglepődve találkozott vele egy bárban, ahol egy nagyon szép nővel volt. Kiderült, hogy az én férjecském az egyik 19 éves alkalmazottjánál is meg tud ágyazni magának.

Tizedik házassági évfordulónk éppen közeledett. Mintha gyomorszájon vágtak volna! Egy hétig tipródtam, mit tegyek, végül eldöntöttem. Miután a gyereket lefektettem, elmondtam neki, mire jöttem rá. Azt hittem, tagadni fog vagy bocsánatot kér, de nem. Mindent beismert, sőt azt is, hogy nem fog szakítani azzal a másikkal, tehát váljunk el! A válóperes eljárás során ért a második hideg zuhany. A ház, ahol laktunk, az anyja tulajdona. A cégével pedig úgy bűvészkedett, hogy szinte vagyontalannak tüntette fel magát. Szerencsére az ügyvédem végül annyit ki tudott harcolni, hogy kapjak egy kis lakást, ahová a lányommal elköltözhettem. Szerencsére a tartásdíjat rendesen fizette, én pedig egy nagy cég recepcióján kezdtem újra dolgozni.

Éppen nagyban unatkoztam, amikor belépett egy pizzafutár. Azt hittem hanyatt esem: az egyik osztálytársam volt, még a zeneiskolából. Laci aztán konzit végzett, és sramlizenekarokban játszott egészen a COVID-járványig. Azóta a fellépések elmaradnak, és megélni csak futárkodásból tud. Nagyon megörültünk egymásnak, felidézve gyerekkorunkat. Ő is elvált, még 2013-ban, mert az asszony egy vallási szektához csatlakozott és azt akarta, hogy a férje kövesse. Egy olyan ember, aki világéletében racionálisan gondolkodott… Most már fél éve együtt járunk. Szerencsére a lányom elfogadta Lacit, jól kijönnek egymással. Ahogy mi mind a hárman, és már a közös jövőnket tervezzük.

Forrás: blikkruzs.blikk / Hirmagazin.eu

fotó: Getty Images

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...