10.6 C
Budapest
2024. február. 29. csütörtök

Lehet, hogy ezt nem akartad tudni a sült krumpliról, – de jobb ha elolvasod – gyorséttermi dolgozó leplezte le a titkot..

Dátum:

Megosztás:

Sajnos jobb lett volna, ha ezt inkább nem látjuk… Most hogy rendeljünk legközelebb sült krumplit bármelyik gyorsétteremben is?

A legfrissebb hírek itt!

Leleplezte a titkot egy gyorséttermi dolgozó: bizony koránt sincs tele az a krumplis tasak, amit kapunk, pláne akkor nem, ha csúcsidőben érkezünk…

sült krumpli, krumpli, burgonya, Pixabay
Itt a krumpli, hol a krumpli? Könnyen lehet, hogy feleannyit sem kapunk, ha épp sietős a személyzetnek?  Fotó: Pixabay

Minderről a TikTokon engedett betekintést a nézőknek egy helyi dolgozó. Az ugyan nem derül ki a bejegyzésből, hogy a videó hol készült (feltehetően az Egyesült Államokban), az azonban jól látszik rajta, hogy könnyedén meg lehet tölteni egy ugyanakkora krumplis tasakot jóval kevesebb és jóval több sült krumplival is úgy, hogy az első ránézésre ugyanannyinak tűnjön.

A legfrissebb hírek itt!

A videó szerint az először bemutatott, lazább töltést jellemzően a vendégeknek alkalmazzák, pláne csúcsidőben, a másodikat, amikor valóban annyi krumpli kerül a tasakba, amennyi belefér, pedig maguknak, amikor épp pihenőjük van, és harapnának valamit.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Melyek az irodai munkakörnyezet digitalizációjának előnyei?

Az irodai munkakörnyezet digitalizációja számos előnnyel jár, amelyek javíthatják a munkafolyamatok hatékonyságát, csökkenthetik a költségeket és elősegíthetik a...

Idén októberben lép életbe a kibartan törvény, amely konkrét szabályozásokat határoz meg..

Az október 18-án hatályba lépő kibertan törvény (NIS2 magyar megfelelője) kiterjeszti az előírások alá eső szolgáltatások körét és jelentősen szélesíti azon nemzetgazdasági...