18.6 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Legjobb barátjával vállalt gyereket a nő: „Sosem voltunk egy pár, egy megállapodás volt” – képek

Dátum:

Megosztás:

Agustina Kämpfer argentin újságírónőnek és barátjának, Agustín Badaracco séfnek kisfia született. Bár természetes fogantatás volt, az édesanya elmondása szerint soha többé nem voltak együtt, és csak barátként nevelik a babájukat.

Legjobb barátjával vállalt gyereket a nő: „Sosem voltunk egy pár, egy megállapodás volt"

Ma a családok sokfélék, a régi szokások felbomlóban vannak, ennek van előnye, és talán némi hátránya is. Ma már egyre inkább elfogadott, hogy a gyereknevelés nem pusztán csak egy nő és egy férfi feladata lehet, hanem akár két férfi, vagy két nő is remekül elláthatja a szülői kötelességeit. És még az sem számít nagyon, hogy a két ember házas-e, élettársi kapcsolatban él-e. Mégis, kevés történetet hallani arról, hogy barátok úgy döntenek, hogy közös gyermeket vállalnak.
Ilyen történet Agustina Kämpfer és barátja, Agustín Badaracco séfé is.
 

2017-ben az argentin újságírónő meglepte szeretteit azzal, hogy megosztotta velük a nagy hírt, hogy első gyermekét várja, annak ellenére, hogy akkor még nem járt senkivel, és nemrég szakított.

A kisbabája apját körülvevő rejtélyek után azonban Agustina úgy döntött, hogy elárulja, hogy a gyermeke apja egyben a legjobb barátja. Mindketten arra vágytak, hogy szülők legyenek, de egyikük sem talált megfelelő partnert vagy ideális időpontot.

 

“Agustínnal tinédzserként amolyan “barátok és barátnők” voltunk, de én inkább a barátomnak tartom, mint fiú barátomnak, akivel járnék is. Az évek alatt mindvégig kapcsolatban voltunk (ő Mexikóban él), és ez idő alatt sok partnerünk volt… Megosztottunk egymással mindent. Sok közös van bennünk. A találkozás január végén volt, amikor hazajöttem Indiából, és ő meglátogatta a családját. A varázslatos és a váratlan közötti érzések kerítettek hatalmukba, elbeszéltük azt, hogy nagyon érett gyermekeink lesznek majd, külön-külön, de akkor még nem gondoltuk, hogy ez ilyen gyorsan fog megtörténni” – mondta a nő.

Bár Agustina két évig titokban tartotta, hogy miként fogant meg Juan kisfia, mégis később bevallotta, hogy ez nem mesterséges megtermékenyítésnek köszönhető, ahogy azt sokan feltételezték, hanem kettejük találkozásának az eredménye.

 

“Természetes fogantatásból fakadt, az a közös vágy vezérelt, hogy mindkettőnknek gyermeke szülessen. Soha nem voltunk egy pár. Soha nem leszünk egy pár. Agustínnal csak egy alkalommal voltunk együtt, hogy közös gyerekünk legyen. Gyorsan megtörtént” – magyarázta az anya a sajtónak.

Jelenleg ő és Agustín közösen nevelik a kis Juan-t, és olyan családnak tekintik magukat, mint a többiek.

 

“Két barátból álló család vagyunk, akik úgy döntöttek, hogy a szeretet megtartó erejéből merítve közös gyermeket vállalnak. Nincs szükségem arra, hogy Agus férfiként legyen jelen az életemben, és neki sincs arra, hogy én legyen a nő az ő életében. Mi a világ legjobb szülei akarunk lenni” – mondta a nő.

filantropikum

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Itt vannak Bódi Sylvi meztelen képei – fotók (18+)

Bódi Sylvi 2002-ben, majd nyolc éve, 2014 októberében állt a Playboy kamerái elé. Mutatjuk a fotóit - írja az...

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe – két magyarázat lehet

Az Északi Áramlat 2 vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője tájékoztatott. Ulrich Lissek azt mondta, hogy erre két lehetséges magyarázat van:...

Elindult a népszámlálás, a kérdőív valósághű kitöltése mindenki számára kötelező, de nyerhetsz is vele!

Október 1–16. között online kérdezik meg az embereket. Október 17-től számlálóbiztosok keresik fel azokat, akik 16-ig nem adtak...

Kiderült: Varga Irén az egyik legdrágább előadó Magyarországon!

A Ripost régóta próbálja kideríteni, hogy mennyiért is vállal egy-egy haknit Varga Irén. Most elkapott a lap egy hivatalos...