Home Főhírek Külföld Lefagytak a rendőrök: durva, mit művelt a 11 éves kisfiú a belvárosban

Lefagytak a rendőrök: durva, mit művelt a 11 éves kisfiú a belvárosban

0

Kábítószert árult Bécs kellős közepén. Néhány hónapja egy 35 fős afrikai bandát kaptak el ugyanott, 182 kilogramm kannabisszal. A Praterstern környékén továbbra is mindennaposak a bandaháborúk.

Drogelosztó bandára csaptak le Bécsben május közepén, amikor 35 észak-afrikai bevándorlót tartóztattak le. Ezt a Ripost is megírta. A drog Olaszországon keresztül érkezett az osztrák fővárosba. 182 kilogramm kannabiszt foglaltak le tőlük, a gyanúsítottaknak pedig nem kevesebb mint 78, különböző nevekre kiállított útlevele volt…

A helyszíneket már régóta jól ismerik az osztrák rendőrök. Ez a Praterstern és a Duna-csatorna környéke.

Ám azon még ők is meglepődtek, amikor az elmúlt héten

egy 11 éves afgán kisfiúnál találtak drogot a Praterstern közelében. Persze, nem csupán őt, hanem újabb hét gyanúsítottat is elfogott az utcai bűnözés visszaszorítására létrehozott kommandó.

A gyereknél mindössze 5 gramm marihuanát találtak, a többieknél viszont a marihuána mellett kokaint, ecstasytablettákat és készpénzt is. A Praterstern állomás környékén már olyan sok verekedés volt a migránsok között a kábítószerpiac felosztásáért, hogy a területen néhány hónapja alkoholtilalmat vezettek be.Ez valamelyest javított is a helyzeten, de még mindig nem eleget – írta a Krone.

opera pillanatfelvétel 2022 05 28 143645 www.bmbah.hu

Ezért azt tervezik, hogy rövidesen egy állandóan működő rendőri irodát is megnyitnak a helyszínen.

Forrás: Ripost

Exit mobile version
Megszakítás