17.1 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeÉletmódEgészség - betegségLe akarsz fogyni? Szeretnél méregteleníteni? Meg akarsz gyógyulni? .. Olvasd el ezt...

Le akarsz fogyni? Szeretnél méregteleníteni? Meg akarsz gyógyulni? .. Olvasd el ezt az írást!

HOGYAN MŰKÖDIK A REGENOR-ITAL? ..

A Regenor gyógyító hatása
A Regenor ital hatására beindul egy erős epetermelés.
Mivel a Regenor ital hatására az epetermelés fokozódik, és az állati zsiradéktól kinyílik az epekapu, az epefolyadék bőségesebb lesz és felhígul.
Ettől az epehólyag és az epevezeték megtisztul a pangó folyadéktól. Epetisztítás elkezdődik. Az epe folyadéka (enyhén lúgos) a patkóbélbe ürülve serkenti a hasnyálmirigy-folyadék (ez is lúgos) és az emésztőenzimek ürülését.
A gyomorból érkező táplálék savasból lúgosra változik.
Ez a folyamat biztosítja, hogy a vékonybélben a táplálékok az enzimek segítségével jobban felszívódjanak.
A lúgos közegben elmúlnak a gyulladások és irritációk.
Az epe kiírtja a káros gombákat, baktériumokat és vírusokat az emésztőrendszerből.
A lúgos közegben sokkal jobbá válik a felszívódás, jobban hasznosul a tápanyag.
A gyulladásos folyamatok csökkenésével beindulnak az öngyógyító folyamatok!
A szervezet regenerálódik, az anyagcsere rendeződik.
Az öngyógyító folyamatok beindulása tovább folytatódik. A Reg-Enor ital hosszú és közepesen hosszú-láncú aminosavai megtisztítják a sejteket és a sejtek közötti folyadékot a káros lerakódásoktól. A káros anyagok és amit a szervezet már nem tud lebontani a zsírsejtekben elraktározva tárolódnak. Ezek az anyagcsere folyamatok javulásával, rendeződésével kiürülhetnek, Méregtelenítés, salaktalanítás, toxikus anyagok kipucolása indulhat.
A bőr is méregtelenítődik, megtisztul, megszűnik a narancsbőr, feszesebb és fiatalabb lesz, MEGSZÉPÜL.
Az anyagcserefolyamatok felgyorsulásával az ízületek és az erek is megtisztulhatnak a lerakódásoktól.
Mivel a vékonybélben megszabadultunk a pangó méreganyagoktól és a diéta hatására megszűnhettek a gyulladások, az immunrendszer újra megerősödik.
A máj a folyamat során megszabadulhat a felesleges méreganyagok terhelésétől és a funkciói javulhatnak.
A máj- és epetisztítás hatására javul a hangulat elmúlhat a motiválatlanság, rosszkedv, depresszió. Vitalitás lesz jellemző. A szervezet önmaga szabadíthatja meg magát a káros parazitáktól és a gyulladásoktól.
és visszakaphatjuk az egészséges/ideális testsúlyunk, és az italnak nincs káros mellékhatása, ami azt hiszem, fontos körülmény!

Judith Hermann

Hirmagazin.eu:

Mi csak annyit teszünk hozzá, hogy a világon már ezreknek, tízezreknek segített ez az ital, csak olyan emberrel találkozunk ritkán, aki ilyen okosan és érthetően beszél a termékről, mint Judit!

A hosszantartó gyógyszeres kezelés, más „fogyókúrás” készítmények költsége mellett, jelentéktelen ára van!

Keressétek Juditot, nem fogtok csalódni!

Judith Hermann

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem