30.5 C
Budapest
2022. június. 24. péntek

Látványos videó készült az új magyar harckocsik lövészetéről – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Izgalmas videót tett közzé a Honvédség az újonnan Magyarországra érkezett Leopard 2A4HU harckocsik lövészeti bemutatójáról.

A harcjárművek az MH 25. Klapka György Lövészdandár 11. Harckocsizászlóaljának kötelékébe csatlakoztak, ezért Tatán találkozhatunk velük. A Leopardok átadásáról élőben tudósítottunk:

A laktanyából közúton keresztül jutottak el a harckocsik a szomódi lőtérre, ami azért is különleges esemény, mert a Honvédség régebbi, T-72-es típusú tankjai nem közlekedtek közúton. A Leopardok gumbibetétes lánctalpakkal rendelkeznek, így közlekedhetnek az aszfalton annak rongálása nélkül is.

A lőtéren az első éles tesztlövéseket külsőpontos indítással végezték el, biztonsági okokból. A mostani lőgyakorlattal a kiképzők felkészítését készítették elő.

Mint ismert, Magyarország 12 Leopard 2A4HU harckocsit vásárolt Németországtól, annak érdekében, hogy felkészítsék segítségükkel a Honvédség harckocsizóit a 2023-tól érkező Leopard 2A7+-ok kezelésére.

portfolio

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Zelenszkij: a háború megnyerése után megpihenünk, utána csatlakozunk az EU-hoz

Reagált az ukrán elnök arra, hogy az Európai Unió elfogadta Ukrajna tagjelölti státuszát. Zelenszkij azt mondta, hogy a tagjelölti...

Tankolási korlátozást vezetett be a Mol

Mostantól nem mindegy, mennyi hatósági áras benzint tankolsz a Mol-kutakon. Péntek reggeltől új korlátozást vezettek be a Mol-kutakon: napi...

Vihar Varga Irén paradicsomában: Eltöröm a kezed és a hátadba nyomom

A netes híresség kapcsolatában felütötte fejét a zöldszemű szörny. Komoly fenyegetések hangzottak el... Varga Irén tudja, hogy egy férfi...

Több mint négy évtizede együtt: Korda György és Balázs Klári elárulták házasságuk titkát

Magyarország közkedvelt előadó párosa ma ünnepli a 42. házassági évfordulóját. Mi a siker kulcsa? Gondolkodtak-e bármikor is a...