Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Lászlóék fia vezette a halálautót, heten vesztették életüket – „Darabokra tépte a...

Lászlóék fia vezette a halálautót, heten vesztették életüket – „Darabokra tépte a vonat a szüleinket”

A rendőrség fotója a felismerhetetlenségig összeroncsolódott kocsiról / Fotó: police.hu

Egymásba kapaszkodva zokognak reggel óta a kiskunhalasi Balogh család tagjai, három szerettük már soha nem térhet haza.

Az édesapa, László, imádott felesége, Tímea, és fiuk, Renátó négy másik idénymunkással együtt utazott szüretre, ám kocsijuk egy vonattal ütközött a kunfehértói vasúti átjáróban.

piros Opel Corsa-t Renátó vezette, szülei a hátsó ülésen ültek. A sorompó nélküli vasúti kereszteződés jól belátható mindkét oldalról, így egyelőre senki nem tudja, hogy a fiatalember miért nem nézett körül, mielőtt a sínekre hajtott. Baloghék házában a tragédia után összegyűlt a család, a szülők és a 21 éves Renátó képét adják körbe, mindenki könnyek között öleli magához a fotókat. A házaspárnak négy gyermeke volt, hárman egy szemvillanás alatt maradtak árván. A testvérek most egymásban tartják a lelket, azt azonban még elképzelni sem tudják, hogyan folytatódik az életük szüleik és testvérük nélkül.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

– A szüleimnél rendesebb és dolgosabb emberek nincsenek a világon – kezdte lapunknak Balogh Noémi – Őket csak a család és a munka érdekelte. Az anyukám pár napja csúnyán elvágta a kezét, de így is elment dolgozni, mert nagyon kellett a pénz. Szüreteltek volna, kemény meló, de ők ezt is szerették. Az autóban ülő többi embert nem ismerem, ha jól tudom, ukrán vendégmunkások. Amikor megtudtam, hogy mi történt, a testvéremmel odarohantunk. Soha nem fogjuk elfelejteni azt a látványt. Darabokra tépte a vonat a szüleinket és a testvéremből szinte semmi sem maradt. De erről nem bírok többet mondani – folytatta elkeseredetten Noémi.

A két testvér nem tudja elhinni, hogy elveszítették Renátót és szüleiket /Fotó: Pozsonyi Zita

A Blikk információi szerint Baloghék másik fia, Ricsi már korábban kivitt a földekre autójával több munkást és még egy körrel ő fuvarozta volna ki szüleit is.

Az autót Renátó vezette /Fotó: Pozsonyi Zita

– Édesapám annyira izgult, hogy időben kiérjen, hogy megkérte Renátót, vigye ki őket. Így nem vártak meg engem, hanem elindultak. Bárcsak ne tették volna. Akkor még ma is élnének.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Renátó nem is akart dolgozni, valamiért lemondta ezt a melót, mintha megérezte volna a bajt. Egyébként körültekintő, jó sofőr volt, soha nem száguldozott. Fogalmam sincs, mi történhetett, hogy nem nézett körül. Talán egy bokortól nem látta a vonatot? Már most annyira nagyon hiányoznak, hogy megszakad a szívem. Tudom, hogy férfiként erősnek kell lennem, de felemészt a bánat és a fájdalom. A temetés napjáig virrasztani fogunk, nálunk ez így szokás – mondta Richárd, miközben szülei fényképét szorítja magához.

A szülők is az áldozatok között vannak /Fotó: Pozsonyi Zita

A Balogh család nagyon nehéz anyagi körülmények között él, így egyelőre fogalmuk sincs, hogy miből fizetik ki a temetés költségeit. A borzalmas balesetben a mozdony vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

Képek a borzalmas balesetről:

Galéria

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version