17.1 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Lassan minden összeáll: ez derült ki ma a VV Fanni megölése ügyében zajló tárgyaláson

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest – Informatikus szakértő meghallgatàsàval folytatódott a Fővárosi Törvényszéken a VV Fanni megölése miatt indított bűntetőper mai tárgyalàsa.

Informatikus szakértő meghallgatàsàval folytatódott a Fővárosi Törvényszéken a VV Fanni megölése miatt indított bűntetőper / Fotó: Fuszek Gábor

Informatikus szakértő meghallgatàsàval folytatódott a Fővárosi Törvényszéken a VV Fanni megölése miatt indított bűntetőper / Fotó: Fuszek Gábor

– A szakember a vádlott telefonjàból nyert adatok alapján elmondta, hogy a B. László telefonja valóban azokon a helyeken forgalmazott, amelyek a vádiratban is megjelölésre kerültek.

Ezen adatok alapján határozta később még az FBI teljesen pontosan azokat a helyeket, ahol Fanni eltűnése után a vádlott tartózkodott.

Bebizonyosodott az is, hogy a B. Làszló cipőjéről és az általa használt autó kerekéről vett minták egyeznek azokkal a talajmintàkkal, melyeket a megjelölt helyeken rögzítették.

Ilyen például a Szalkszentmárton közelében lévő bányató és a Dunapart is.

Kiderült az is, hogy Fanni barátnője, B. Erika nem használt két telefont, ahogy azt a védelem állítja, csupán egyazon készüléken több alkalmazást is futtatott, más számmal. ilyen például a Viber.

Ugye tudjuk, hogy a B. azt mondta, hogy Erika Fanni eltűnésekor barátnője lakásában volt, de mivel két telefont használt, ezért lehetséges, hogy az egyik teljesen máshol forgalmazott. Ez úgy tűnik nem igaz,

és Erika Fanni albérletének a közelében sem volt az ominózus idointetvalkumban – közölte lapunkkal a Novozánszki csalàd védője, Dr. Lóczy József.

A VV Fanni megölése miatt indított bűntetőper mai tárgyalásának második részében a fiatal lány albérletében történt rendőrségi helyszínelést is elemezték.

– Szàmomra most már még inkább egyértelmű, hogy a vádlott a lakásban bántalmazta majd a bérelt autójában megölte Fannit.

Érdekes, hogy az ingatlanban egyetlen szegletében sem volt ujjlenyomat B. Lászlótól, ami azt üzeni, hogy kesztyűben mozgott a lakásban.

 

Hirmagazin.eu: tehát előre megfontolt, egyenes szándékkal ölt és próbálta eltüntetni a hozzá elvezető bizonyítékokat!

Másfél órát töltött ott, és nem ért semmihez? Ez képtelenség. Vért és takarókat is találtak az autóban.

Feltehetőleg valamivel megütötte még otthon a lányt, attól véres a pokróc, majd a már eszméletlen nő életét a kocsiban oltotta ki a vádlott.

Fanni pénzét is kereshette a lakásban, de azt végül egy pulóver alatt a helyszínelők találták meg

– tájékoztatta lapunkat dr. Lichy József, az áldozat családjának jogi képviselője.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Heves jégcsapás érte az Alföldet – videókon a vihar – videók

Amíg az ország nagy részében izzasztó napsütés van az Alföldön most szó szerint "az ég a földet éri". Jégesőt...

Boris Johnson lemondana, ha magára kellene hagynia Ukrajnát

Boris Johnson brit miniszterelnök lemondana, ha a gazdasági nehézségek mellett túl költséges lenne az ukrán emberek támogatása, írja...

Fullasztó meleg, zivatarok, országos riasztás: kemény hétvégének nézünk elébe

Embert próbáló hétvégénk lesz.. Folytatódik a nyári időjárás, nem várható enyhülés a forróságban - figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat....

Húha! Mindenkinek leesett az álla attól, amiben Tóth Gabi most színpadra lépett

Nem semmi, amit bevállalt megint. Elképesztő szerelésben lépett színpadra Erdélyben Tóth Gabi. Az énekesnő ezúttal is megőrizte a zenéjében...