Home Főhírek Időjárás Lassan lopakodik a fordulat az időjárásban

Lassan lopakodik a fordulat az időjárásban

0
Kép tulajdonosa: Bognár Géza

Még mindig nem beszélhetünk télről, de hűvösösdik az idő.

Hajnalban még zivatar is kialakulhat. A legalacsonyabb reggeli hőmérséklet 5 fok körül alakul.

Napközben erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd erőteljes nappali gomolyfelhő-képződés várható. Zápor valószínű (50-70 százalék eséllyel). Az északnyugati szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 fok körül alakul.

A hét elején még szórványosan kell számítani esőre, záporra, sőt zivatarra is, majd a hét közepére csökken a csapadékhajlam. Némileg csökken a hőmérséklet, de továbbra is a sokévi átlagnál enyhébb időre számíthatunk.

Videó

Forrás

Hirmagazin.eu

ElőzőA tegnapi nap fontosabb hírei röviden..
KövetkezőAlkalmi ruhák télen-nyáron, amik nem hiányozhatnak tőled!
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Exit mobile version
Megszakítás