15.2 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Lányom kukásként dolgozik külföldön, akit gúnyoltak, mert a születésnapján is ezt csinálta! Válasza engem is megdöbbentett!

Dátum:

Megosztás:

Lányom orvos szeretne lenni,de abba kellett hagynia tanulmányait, mert nem tudtuk finanszírozni.

Soha nem felejtem el, mikor meghozta döntését: – Anya ne aggódj, majd én megkeresem a rá valót.

– Fél éve ment ki Amerikába, ahol beállt a kukásokhoz dolgozni. Ismerőseink nap, mint nap gúnyolják a közösségi oldalán, amiért én sokat sírok, hisz nagyon rendes, tisztességes lány. Még a születésnapján is dolgozott, amiért duplán kapta a gúnyos lenéző szavakat. Igazán megnyugodni talán csak ezek az őszinte szavak tudtak:
“Kedves Ismerősök! Hiába gúnyoltok, mert a szemetet gyűjtöm még a születésnapomon is. Lehettek lenézőek, mert én pontosan tudom ez sem kevesebb értékű munka, mint bármelyik. Ezzel keresem pénzem, hogy be tudjam fejezni az orvosi egyetemet. Azt gondolom ez sem kevesebbet érő munka, mint majd orvosként embereket gyógyítani.
Édesanyám arra tanított, mindegy mit csinálsz, de azt tedd a Tőled telhető lehető legjobban!

Köszönöm Édesanyám szavait, mert igazak!” Szavait elolvasván azt hiszem egyetértetek vele, büszke édesanyja vagyok lányomnak!

 

kaprazatos.club

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...