6.1 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Láncfűrésszel támadt az intézkedő rendőrökre egy taksonyi férfi

Dátum:

Megosztás:

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett – legutóbb hivatalos személy elleni erőszak miatt elítélt – 47 éves férfival szemben, aki 2020 őszén, Taksony egyik utcájában láncfűrésszel támadt a garázda magatartása miatt vele szemben intézkedő rendőrökre.

Agresszívan lépett fel

A vádirat szerint a vádlott 2020. szeptember 27-én, Taksonyban, a lakóhelye szomszédságában élő több személlyel szemben agresszívan lépett fel, őket egy működésben lévő benzinmotoros láncfűrésszel fenyegette, valamint tárgyakat rongált meg.

Jöttek a rendőrök

A szomszédok bejelentésére a helyszínre érkezett a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság 4 hivatásos állományú tagja, akik intézkedést kezdeményeztek a vádlottal szemben.

Megtámadta rendőröket

A rendőrök felszólították a férfit, hogy a láncfűrészt állítsa le és tegye le, ő azonban a felszólításnak nem tett eleget, azzal hadonászni kezdett, a rendőrökkel szemben támadólag lépett fel, miközben fenyegette is őket. Az intézkedő rendőrök kizárólag azért nem szenvedtek sérülést, mert a vádlott támadása elől hátrálni kezdtek.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Visszafutott a kertbe

A vádlott a további rendőri intézkedés hatására visszafutott a kertjébe, majd behúzta a kertkaput. A rendőrök követték az őrjöngő férfit, majd testi kényszert alkalmazva elfogták és előállították.

Börtönben van

Az ügyben a Legfőbb Ügyészség kijelölése alapján eljáró Fővárosi Nyomozó Ügyészség a többszörös visszaesőnek minősülő 47 éves férfival szemben hivatalos személy, illetve több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a Budapest Környéki Törvényszékre. A vádlott jelenleg egy korábbi, másik ügyben – hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt – kiszabott jogerős fegyházbüntetést tölt.

Vádemelés

A rendőri intézkedés előzményei, így a szomszédokkal szemben tanúsított garázda cselekmények miatt a férfival szemben a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség emelt vádat.

budapestkornyeke

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Lilu látványos fürdőruhás fotója az új sláger, Görög Zita is reagált rá

Többen dobtak egy hátast Lilu nagyon látványos fürdőruhás fotójától, több híresség is megjelent a poszt alatt. Fotó: RTL Magyarszág/SajtóKlub Lilu...

A szennyezett Szajna veszélyezteti Rasovszky Kristóf olimpiai aranyesélyeit

A vízminőség továbbra is aggodalomra ad okot a párizsi olimpia szervezőinek. A folyónak fontos szerepet szánnak a július 26-án...

Rendőreink ismét a drónok segítségével tetemes közlekedési szabálysértést tudtak felderíteni..

A berettyóújfalui rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a 42-es és a 47-es főúton. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es...

Az újjáépített Bucsára rá sem lehet ismerni

Ukrajna 22 megyéjében 600 ezer emberhez jut el a magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítsége. Az elnök-igazgató Lehel László az...