9.1 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSzabadidőBulvárL.L. Junior: Fejek hullottak

L.L. Junior: Fejek hullottak

L.L. Juniorhoz is eljutottak a vállalkozását érő kemény negatív vélemények: alkalmazottaktól vált meg, egy hónapig minden nap személyesen ellenőrzi a minőséget vállalkozása minden egységében, sőt az is előfordulhat, hogy a rapper maga készíti el az ételt. Hideg ételek, száraz mirelit krumpli, túlsütött csirke vezetett idáig, de a legbotrányosabb a rapper által „kalapácsfunkciójúnak” nevezett, szénné sütött ehetetlen hurka volt.

Lesi László Csaba, művésznevén L.L. Junior változtat food truck hálózatának üzemeltetésén: „fejek hullottak” – alkalmazottaktól vált meg, egy hónapig minden nap személyesen ellenőrzi a minőséget vállalkozása minden egységében, sőt az is előfordulhat, hogy a rapper személyesen készíti el a rendelést – írta a Bors.

A vállalkozását érő kemény kritikák a rapperhez is eljutottak: többen hidegen kapták meg az ételt, egyesek az árat – „egy hamburger, sültkrumpli és egy üdítő 3090 forint volt” egy felhasználó szerint –, mások a minőséget – száraz krumpli, túlsütött csirke – kifogásolták. Junior egy nő felvétele után jelentkezett, amelyen az előadó vendéglátójából rendelt hurkát mutatta meg, amely kőkemény, ehetetlen volt. Ahogy a zenész TikTok-videójában fogalmazott: kalapácsfunkcióval rendelkezett.

L.L. JUNIOR VÉGÜL MEGSZABADULT NÉHÁNY ALKALMAZOTTJÁTÓL, SAJÁT MAGA ELLENŐRZI A TERMÉKEKET ÉS AZ EGYSÉGEKET, ÉS MÉG A PULT MÖGÉ IS BEÁLL, HA KELL.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7338006293417905440?lang=hu&referrer=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2024%2F02%2F23%2Fll-junior-etterem-food-truck-etel-vallalkozas%2F

„Ez kellett nekem. Bolond vendéglátó”

L.L. Junior nemrég vetette bele magát a vendéglátásba, létrehozásakor saját food truck hálózatát élete egyik legnagyobb beruházásának nevezte. Videójában már úgy fogalmazott: „ez kellett nekem. Bolond vendéglátó.”

A kommentelők azonban elkezdték leminősíteni termékeit, influenszerek mutatták meg a csirkézők kiszolgálását TikTokon, és a YouTube-on is.

Egy hamburger, sültkrumpli és egy üdítő 3090 forint volt. Hát nem tudom, döntsétek el ti, hogy drága-e vagy sem. (…) A krumpli mirelit, láttam, amikor csinálták, bár attól még lehet jó, de a panírdarabok furcsák. Gondolom, ugyanabban az olajban sütötték a krumplikat és a csirkéket is. Mi nem vagyunk olyan finnyásak, de biztos vannak olyan úriemberek, akik ezért háborognak

– hangzott el Powerr nevű felhasználó videójában.

A szétégetett hurka – az előadó a TikTokon közzétett videóját is azzal indítja – volt az utolsó csepp a pohárban.

„Nem szégyen a munka, a kitartás, az ambíció”

A rapperhez eljutott, ételeire vonatkozó kritikák inkább feltüzelték, mintsem elkedvtelenítették.

Nyugi, nyugi láttam én is a videót a kőkemény hurkáról. Azonban az elmúlt pár hétben azon dolgoztam, hogy kiválasszam a személyzet tagjaiból a legmegfelelőbb, legtökéletesebb embert. Aki a legjobb minőségben készíti el a termékeket nektek. Aki ennek a feltételnek nem felelt meg, attól sajnos elbúcsúztunk. Ezért mostantól egy hónapig minden nap személyesen ellenőrzöm a minőséget, minden egyes food trucknál. Még az is lehet, hogy én személyesen készítem el neked a hamburgered, vagy a csirkefalatkáidat

– mondta a TikTokra feltöltött videóban Junior, aki a korábban említett hurka vásárlóját szeretné kárpótolni.

Ezzel azt üzenném a fiataloknak, hogy nem szégyen a munka, a kitartás, az ambíció

– nyilatkozta szűkszavúan a rapper a Borsnak.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem