10.5 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

„Kussolj, különben megöllek!” – megszólalt a megtámadott pécsi színésznő

Dátum:

Megosztás:

hirmagazin 2015 06 11 183628
forrás: Pécsi Újság.hu, Kulcsár Viktória (Fotó: Dittrich Éva)

Eltört az egyik ujja és zúzódásokat is szenvedett Kulcsár Viktória, amikor hétfőre virradó éjszaka megtámadták Pécsett. A színésznő szerint sokkal rosszabb vége is lehetett volna a támadásnak, ha nem őrizte volna meg lélekjelenlétét. A Pécsi Újság.hu-nak idézte fel a történteket.
– Amikor egy szűk kis utcába értem, lépteket hallottam mögöttem, futva közeledett valaki. Rövidesen megláttam az árnyékát is, majd pár pillanat múlva már a tarkómon volt a keze. Ahogy csak tudtam, ellenálltam, dulakodni kezdtünk, sikoltoztam. Sikerült a földre tepernie, ahol fojtogatni kezdett, talán csitítani akart, hogy ne kiabáljak. Nem tudom, mi volt a szándéka, mindössze annyit mondott, kussolj, különben megöllek. Fájt, ahogy szorította a nyakam, próbáltam szabadulni, és közben beszéltem hozzá, többször is kérdeztem, hogy mit akar, de nem válaszolt – idézte fel a szörnyű éjszaka történéseit a lapnak Kulcsár Viktória.

A színésznő szerint a férfi tett olyan mozdulatokat, amelyek szexuális indítékú támadásra utalhattak. A földön fekve is ellenállt, félig térdelő helyzetbe került, a férfi egy darabig még vonszolta, aztán kiszabadult a szorításából. Ekkor a támadó a nő táskáját kezdte lóbálni, talán arra számítva, hogy visszamegy érte áldozata. Ő inkább elrohant, meg sem állva hazáig. Mivel a kulcs a táskájában volt, így egy szomszédja segítségével értesítette a rendőrséget.

A támadót végül elfogták. Viktória egy ujja eltörött és zúzódásokat is szenvedett. Ennek ellenére nem élte meg súlyos traumaként a történteket, mint mondta, sokkal rosszabb vége is lehetett volna, ha nem őrzi meg a lélekjelenlétét. – Örülök, és kicsit büszke is vagyok arra, hogy ez sikerült – fogalmazott a pécsi lapnak.

Szerinte a támadás és Bándy Kata tragédiája ellenére Pécsett egyáltalán nem rosszabb a közbiztonság, mint más településeken. Korábbi lakhelyén, Hajdúböszörményben és környékén gyakoribbak voltak az ilyen esetek, csak nem kaptak ekkora nyilvánosságot – magyarázta.

A történtek hatására bár óvatosabb lesz a jövőben, de nem változtat életén, és nem ijed meg attól, ha egy-egy előadás után éjszaka kell hazamennie.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy nagyon megható film a mindennapos küzdeni akarásról és küzdelemről – A boldogság nyomában – videó

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár...

4 millió 699 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,5%

2024 januárjában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4...

Van élet 1 millió dollár alatt?

Újraformálódik a startup piac.. A változásra az inkubátoroknak is reagálni kell Az elmúlt évben jelentősen zsugorodott a nemzetközi és a...

Kijevbe utazott Ursula von der Leyen a háború évfordulója alkalmából, már nagyon várja a találkozást a ukrán elnök és az EB elnöke!

Kijevbe utazott az Európai Bizottság elnök. e a háború évfordulója alkalmából. Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen...