23.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeSzabadidőBulvárKülönös párcsere hozta el a békét az Ázsia Expresszben: így talált egymásra...

Különös párcsere hozta el a békét az Ázsia Expresszben: így talált egymásra Gáspár Evelin és riválisa

Kanchanaburi — Sokkoló párcsere az Ázsia Expresszben!

Gáspár Evelin és Horváth Gréta a nap végére teljesen megbékélt egymással / Fotó: Ázsia Expressz - TV2

Gáspár Evelin és Horváth Gréta a nap végére teljesen megbékélt egymással / Fotó: Ázsia Expressz – TV2

A szerkesztők különleges feladattal bolygatták meg az egyébként is feszült társaság mindennapjait: a verseny párosainak egyik ellenfelükkel kellett tovább harcolniuk a keddi adásban.

Mivel az elmúlt hetekben rengeteg vita alakult ki Gáspár Evelin (25) és Horváth Gréta (29), valamint a Gréta védelmére kelő Janicsák Veca (29) között, érthető módon és okokból az utóbbi kettő versenyző egyike sem akart a korábbi valóságshow-szereplő partnere lenni. Erre azonban a műsor készítői nem igazán voltak tekintettel: és Evelint és Grétát egy csapatba osztották, amely szabályosan sokkolta az influenszert.

– Gyomorgörcsöm lett abban a pillanatban, amikor ez kiderült. Annyira elegem volt már addig a hetek óta tartó cécóból, hogy nagyon megijedtem, hogy ez folytatódik – árulta el Gréta az első érzéseit, ám érdekes módon a párcsere teljesen máshogy sült el, mint ahogy azt gondolták.

Ahogy teltek az órák, egyre jobb lett a hangulat, hiszen egymásra voltunk utalva, össze kellett dolgoznunk. A szálláskeresésénél pedig kifejezetten jól jött Evelin jelenléte, az egész verseny alatt sosem aludtam annyira jó helyen, mint akkor – emlékezett vissza a lány, aki a versenynap végére békét kötött Gáspár Evelinnel, aki szintén belátta, lehet nyugodtan is versenyezni.

– Nekem nem egy hétköznapi életutam van. Sokan alábecsülnek, és az alapján ítélnek meg, hogy anno a képernyőn hogy viselkedtem. Nem nézik, hogy azóta felnőttem, és már van mögöttem egyfajta produktum, tanultam, beszélek nyelveket. Előítéletekkel kell harcolnom – magyarázta a fiatal lány korábbi harcos viselkedésének okát, amikor az esti szálláskeresést követően Grétával bensőséges beszélgetésbe keveredtek.

Forrás: Blikk

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work