8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Kulka Jánost újra láthatták a rajongók..

Dátum:

Megosztás:

A színész Gödöllőn tűnt fel egy fotókiállítás megnyitóján…

Kulka János hét évvel ezelőtt kapott stroke-ot, ami után teljesen megváltozott az élete. Augusztus elején azt nyilatkozta a magyar sajtóban, hogy az állapota nem változott, elfáradt és beteg, és vannak olyan szavak, melyeket nehezen tud kimondani. Emellett a nem szűnő fájdalom is megviseli, gyenge a jobb keze. A színművész kiemelte, hogy a stroke miatt roncsolódott a beszédközpontja, emellett a mozgása sem a régi, az addigi barátai pedig mind elfordultak tőle, így magányosan telnek a napjai.

Kulka
Fotó: TV2

Gödöllőn tűnt fel a színművész

Kulkát augusztus 20-án Gödöllőn kapták lencsevégre, a színész egy különleges eseményen vendégeskedett. Azért látogatott el Csákányi Eszter társaságában a Pest megyei településre, mert a 92 éves, Kossuth-díjas fotóművész, Keleti Éva Szubjektív című fotókiállításának megnyitóján vett részt, és nem véletlenül! A legendás fotóművész ugyanis nemrégiben két fotót is készített róla. Az egyiken Kulka imádott kutyáival látható, a másikon pedig ruhában fekszik egy fürdőkádban.

Kulka
Kulka János pózolt a róla készült fotóval (Fotó: MATE GREGUS)

„Kulka János kolléganőjével, Csákányi Eszterrel érkezett a kiállítás megnyitójára. Azt mondta, nagyon szereti őt, bár nem mindig könnyű természet. Csákányi ezt talán kissé zokon vette, ezért nem mosolyog a fotón, de persze az is lehet, hogy viccelődtek. Keleti Éva egyébként nemcsak ezt a fotót készítette róla, hanem egy olyat is, amin a kutyáival látható. A színész a megnyitó során végig Csákányi Eszterrel volt, vele kommunikált, mellette is foglalt helyet. A kiállításon egyébként számos neves színész fotója látható, Keleti Éva tehetségét pedig azt hiszem, nem kell méltatnom”

– árulta el a Ripost-nak L.Péterfi Csaba, a kiállítás szervezője, aki egyébként nemrég könyvet írt a 2020-ban elhunyt Pécsi Ildikó életéről.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek