Home Szabadidő Bulvár Kulka Jánost kevesebbet láthatjuk színpadon, de nem is lehetne most boldogabb, jön...

Kulka Jánost kevesebbet láthatjuk színpadon, de nem is lehetne most boldogabb, jön a baba

0
www.tiktok.com

Kisbabával bővül Kulka Jánosék családja. A frissen megválasztott Nemzet Színésze már alig várja, hogy megérkezzen a csöppség. A gólyahírről a 65 éves színművész orvosprofesszor nővére, dr. Kulka Janina számolt be a Story magazinnak, aki azt is elárulta, hogy minden elfoglaltságát félretéve sietett testvéréhez, hogy együtt ünnepeljék a nem várt kitüntetést.

– Sosem beszélt nekem arról, hogy elismerést vagy díjat szeretne a több évtizedes munkássága után. Most, a kevésbé aktív évi során pedig egyáltalán nem számított ilyen megtiszteltetésre. Úgyhogy alig hitte el, amikor meghallotta, hogy a nemzet Színészévé választották – mesélte a doktornő, hozzátéve, az ünneplés még korántsem ért véget, egy közös nyaraláson folytatódik majd.

A Kulka családban már-már hagyomány, hogy minden évben elutaznak valahova. Idén viszont még nem tudják, mikorra időzítsék a kiruccanást, Janina fia ugyanis nemsokára apa lesz.

– János, ha lehet, még jobban várja a kis unokámat, mint én. Nagyon izgatott, és már alig várja, hogy megismerhesse az új kis jövevényt, aki nemsokára megérkezik a családunkba – árulta el Janina a magazinnak.

Forrás

#kulkacsalád#baba#boldogság#tiktok#hirmagazin,

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás