13 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeFőhírekKülföldKülföld: Hatalmas erőkkel vonult ki a rendőrség a koncertre - 8 ember...

Külföld: Hatalmas erőkkel vonult ki a rendőrség a koncertre – 8 ember meghalt, több százan megsebesültek.. – videók

A tömeg a színpad elé szorult és kitört a pánik..

Nyolc ember meghalt és több százan megsérültek Travis Scott rapper teltházas koncertjén a texasi Astroworld Fesztivál nyitóestéjén. 50 ezres tömeg érkezett, beszorultak a színpad elé és kitört a pánik.

 

Videó:

A tűzoltók menekítették az embereket, 17 látogatót kellett kórházba szállítani, közülük 11 szíve le is állt a mentés közben, ott, a koncert közben próbálták újraéleszteni őket.

 

A hatóság szerint több százan – közöttük tizenéves gyerekek is – megsérültek.

Már a beengedésnél is káosz tört ki, több ezren ugyanis, akiknek nem volt jegye, megpróbálták a beengedőkapukat áttörni..

borsonline

Hirmagazoin.ei

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem