2.1 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Külföld – Halottnak tettette magát a fejbe lőtt várandós Laura, hogy ne ölje meg férje őrjöngő gyilkosa..

Dátum:

Megosztás:

A 22 éves Laura Sugdent nyílpuskával lőtte fejbe az őrjöngő szomszéd, akit azért szereltek le a seregből, mert túlságosan agresszív volt.

Brutális gyilkosság rázta meg még 2018-ban Kelet-Yorkshire egyik álmos kis utcáját: Anthony Lawrence a padláson keresztül betört szomszédai, a várandós Laura Sugden és Shane Gilmer házába, amíg ők randizni voltak és ki akarta nyírni őket.

A párt a születendő gyermekük hálószobájában várta lesben.

 

 

A férfit sikerült is halálosan megsebesítenie, az asszonyt pedig annak ellenére fejbe lőtte, hogy Laura könyörgött neki, hogy várandós, ne ölje meg őt is és a magzatát is. A nyíl csak kisebb sebet ejtett a fején, Laura gyorsan kihúzta, ám a férfi ekkor a nyakába akarta szúrni az életveszélyes szerszámot. Fojtogatta is Laurát, aki talán isteni sugallattól vezérelve, de eztán halottnak tetette magát – így menekült végül meg.

SOKKOLÓ RÉSZLETEK

AZ ASSZONYT SOKADSZORRA HALLGATTA MEG TEGNAP A BÍRÓSÁG ÉS ÚJABB MEGDÖBBENTŐ RÉSZLETEKET MESÉLT EL AZ ÉLETÜKRŐL ÉS PÁRJA HALÁLÁRÓL.

Így most derült ki az is, hogy amikor Lawrence távozott végül a házból, Shane is élt még, aki azt mondta kedvesének, hogy meneküljön. A vérző fejű asszony végül a szomszédoknál talált menedéket. A rendőrök és a mentők ugyan hamar a helyszínre értek, de már nem tudták megmenteni Shane életét, akit több íj is eltalált.

KILAKOLTATÁS VÁRT A DROGOS ŐRÜLTRE

Az őrült Lawrenc-re kilakoltatás várt, melyet vélhetően Gilmerék bejelentése eredményezett, miszerint a férfi portája marihuánaszagot áraszt. De nem csak ez volt az egyetlen bűne, ha gondja akadt, már korábban is baltával ment át a párhoz és többször is megfenyegette őket, hogy kivégzi a családot. Máskor pedig ürüléket dobált át hozzájuk, miután kihallgatta egy beszélgetésüket, amiben arról beszéltek, hogy fel fogják jelenteni a marihuánaszag miatt.

ELMENEKÜLT MAJD ÖNGYILKOS LETT

Az 55 éves Lawrence elmenekült a helyszínről, hajtóvadászatot indítottak ellene, és csak napokkal később holtan találták meg egy erdős részen. Túladagolta magát.

 

 

LAWRENCE KORÁBBAN A KATONASÁGNÁL DOLGOZOTT, AHONNAN BÖRTÖNBE KERÜLT EGY GARESSZÍV CSELEKMÉNY MIATT. A BÖRTÖNBEN VISSZAHÚZÓDÓVÁ ÉS MAGÁNYOSSÁ VÁLT.

A nő, aki 2018 júniusában adott életet gyermekének, Ella Faith-nek (a faith jelentése hit) országos kampányt is indított, hogy legyen engedélyköteles a nyílpuska-tartás.

borsonline

hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...